Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu MLAD BI DADDYA – GAY

MLAD BI DADDYA – GAY

Moja želja:

… S hitrim a odločnim korakom se približa hiši in kmalu zazvoni pri vratih. Odhitim k vhodu in mu odprem vrata v hišo. Peter, me veseli, se predstavi in mi seže v roko. Pogleda me v mednožje in se nasmehne. Odločno me pritisne k sebi ter me strasno poljubi. Poboža me po ritki in z nje povleče oprijete gatke v katere sem oblečen. …
1)
Ležim na ležalniku oblečen v živo rdeče speedo kopalke. Sem najstnik brez dlakice na telesu. Moje suho mlado telo se na soncu blešči od olja, ki sem si ga prej vtrl v telo. Opazujem pomanjkljivo oblečene postave ki se sprehajajo mimo. Moj pogled že od nekdaj pritegnejo zgolj moški. Zreli, mišičasti, po prsih poraščeni moški. Uspešni in dominantni, ki bi si me podredili v postelji.
Hitro pozabim da sem obkrožen z ljudmi in si zasanjano začnem božati hribček, ki se je medtem dvignil pod kopalkami. Ta občutek ščemenja, ki ga občutim zgolj ob misli na moško telo mi nepopisno ugaja, ko me krohot predrami iz misli. Dvignem se v sedeč položaj in kri mi vdari v lica. Sram me je. Odločim se, da imam dovolj Čateških in vstanem. Z brisačo potujem po gladkem telesu in z mislimi zopet odtavam. Oblačim se v zmečkane kratke hlačke v katere komaj potisnem svoj napol nabrekli kurac. Oblečem še oprijeto polo majčko roza barve in se odpravim proti izhodu iz term. Po žgočem opoldanskem soncu se odpravim domov.

2)
Utrujen se uležem na posteljo in v roke vzamem iPad. Pojma nimam kaj bi počel, ko mi na misel pride nora ideja. Pomislim, če morda obstaja kakšna slovenska stran za spoznavanje tipov. Ideja se mi zdi zelo razburljiva in z že trdim v Google vpišem: GEJ KLEPETALNICA. Popolnoma razburjen kliknem na eno izmed oglaševanih strani – Avanture.net. Predvidevam, da bo gej oddelek prazen, a se vseeno odločim registrirati.
Še vedno oblečen v speedo kopalke začutim, kako mi počasi prihaja precum. Tako vzburjen še nisem bil, pomislim, medtem ko pregledujem prve oglase. S prstom se počasi premikam navzdol. Presenečeno ugotovim, koliko tipov išče fuk. A kaj ko sem še devičnik. Le kdo bi hotel z baby-face devičnikom pomislim.

>IŠČEM AKTIVCA DA ME POFUKA< -Maribor >ČAKAM V AVTU, DA MI GA PRIDEŠ POFAFAT< -Kranj >CD PIČKA IŠČE DEBELEGA KURCA< -Koper Kaj je sploh CD si mislim in se pomikam dalje. >STAR 70LET BI DAL ROKO V RIT MLADEMU< -Piran Kar malce šokiran od vsega novega že skoraj zaprem zavihek, ko mi v oči pade oglas s sliko visokega, mišičastega moškega v poslovni obleki s trdim kurcem v hlačah, ki komaj zadržujejo pritisk močne erekcije.
>MIŠIČAST, LEP, V ŠTIRIDESETIH IŠČEM MLADEGA TEENA

…dobro…

Kdaj bo nadaljevanje?

Mmm mi je kar otrdel moj general ob prebiranju zhodbice…

Nic od nadaljevanja?

Zelo dobro povedano..

New Report

Close