mlad sem bil naiven, ko bi si lahko v vojski nakradel kalašnike
ko sem bil v vojski sem imel na pladnju prinešene kalašnike eksploziv tnt vžigalne vrvice , vžigalne kapice, vse to bi si z lahjkoto nakradel, pa ko si mlad naiven ne razmišljaš za naprej. danes bi bil preskrbljen in ko bi zagustilo bi vse to uporabil, če ne druzga bi jih z užitkom nekaj pobil ker jih sovražim pa tudi do denarja bi prišel .
Anonimno 2549, 17.03.2025 ob 15:54
Mlad in naiven je marsikdo zdaj po prebranem bi pa rekel , da si zrel za psihiatrijo . Kje , proti komu in zakaj bi uporabil kalašnika , ki ga brez ustreznih dovoljenj sploh ne smeš imeti .
Kaj pa ti veš drekač zarukani … kaj pa če je avtor bil v mladosti spolno ali na kak drug način zlorabljen? Takšna pošast od človeka si res ne zasluži da še hodi po tem planetu.
Avtor vsaj daje vedeti da nima orožja. Kaj pa kapsuni, ki ga imajo in so zločinci? Kdo bo pa njih ustavil, da uničujejo folku lajf?
Kraja je greh. Pobijanje je greh.
S sedmimi kalašnikovkami bi zaslužil 4000 ojroff.
Je pa odlično zasluži s krajo in prodajo orožja muslimanom in Hrvatov nađ veliki vodja, osamosvojitelj nad osamosvojitelji, demokrat in poštenjak, Janez Ivan Janshi.
Gre za milijonske zneske, denar pa ni končal v proračunu RS.
Anonimno 9517, 17.03.2025 ob 15:01
ko sem bil v vojski sem imel na pladnju prinešene kalašnike eksploziv tnt vžigalne vrvice , vžigalne kapice, vse to bi si z lahjkoto nakradel, pa ko si mlad naiven ne razmišljaš za naprej. danes bi bil preskrbljen in ko bi zagustilo bi vse to uporabil, če ne druzga bi jih z užitkom nekaj pobil ker jih sovražim pa tudi do denarja bi prišel .
Kurac, vojska pa taka. Tebe niso prav nič v red spravili!
Ajoj, 17.03.2025 ob 18:11
Kurac, vojska pa taka. Tebe niso prav nič v red spravili!