Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mlad sem bil naiven, ko bi si lahko v vojski nakradel kalašnike

mlad sem bil naiven, ko bi si lahko v vojski nakradel kalašnike

ko sem bil v vojski sem imel na pladnju prinešene kalašnike eksploziv tnt vžigalne vrvice , vžigalne kapice, vse to bi si z lahjkoto nakradel, pa ko si mlad naiven ne razmišljaš za naprej. danes bi bil preskrbljen in ko bi zagustilo bi vse to uporabil, če ne druzga bi jih z užitkom nekaj pobil ker jih sovražim pa tudi do denarja bi prišel .

Jaz bi se lahko bogato poročila pa bi bila preskrbljena.

Mlad in naiven je marsikdo zdaj po prebranem bi pa rekel , da si zrel za psihiatrijo . Kje , proti komu in zakaj bi uporabil kalašnika , ki ga brez ustreznih dovoljenj sploh ne smeš imeti .

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2549, 17.03.2025 ob 15:54

Mlad in naiven je marsikdo zdaj po prebranem bi pa rekel , da si zrel za psihiatrijo . Kje , proti komu in zakaj bi uporabil kalašnika , ki ga brez ustreznih dovoljenj sploh ne smeš imeti .

Kaj pa ti veš drekač zarukani … kaj pa če je avtor bil v mladosti spolno ali na kak drug način zlorabljen? Takšna pošast od človeka si res ne zasluži da še hodi po tem planetu.

Avtor vsaj daje vedeti da nima orožja. Kaj pa kapsuni, ki ga imajo in so zločinci? Kdo bo pa njih ustavil, da uničujejo folku lajf?

( https://youtu.be/tpi49wO0Nx4?t=33 )

( https://www.youtube.com/watch?v=-oDJ5Wqid5c )

Slučajno nekaj vem o orožju in kako se ga pridobi na legalen način , če bi pa rad videl zarukanca pa poglej v špegl .

Anonimno 9517

vsaka šola neki stane.

Kraja je greh. Pobijanje je greh.

S sedmimi kalašnikovkami bi zaslužil 4000 ojroff.

Je pa odlično zasluži s krajo in prodajo orožja muslimanom in Hrvatov nađ veliki vodja, osamosvojitelj nad osamosvojitelji, demokrat in poštenjak, Janez Ivan Janshi.

Gre za milijonske zneske, denar pa ni končal v proračunu RS.

na krajo orožja nikoli nisem pomislil… Je pa civilni mojster rabil za neko inštalacijo v skladišču pomočnika iz foha… , pač mene. Se sedemo v kompanjolo in pridemo z materialom in orodjem v skladišče..

ne orožja ampak Eurokrema.., tako, da sem si 3 dni po eno tablico privoščil iz sesutega kartona…

Se pravi, Popay, da si bil v vojski kuvar (kurvar).

Anonimno 9517, 17.03.2025 ob 15:01

ko sem bil v vojski sem imel na pladnju prinešene kalašnike eksploziv tnt vžigalne vrvice , vžigalne kapice, vse to bi si z lahjkoto nakradel, pa ko si mlad naiven ne razmišljaš za naprej. danes bi bil preskrbljen in ko bi zagustilo bi vse to uporabil, če ne druzga bi jih z užitkom nekaj pobil ker jih sovražim pa tudi do denarja bi prišel .

Kurac, vojska pa taka. Tebe niso prav nič v red spravili!

Ajoj, 17.03.2025 ob 18:11

Kurac, vojska pa taka. Tebe niso prav nič v red spravili!

bili smo v novem mestu tam pr ciganskem naselju v bršljinu. ko se danes spomnim kaj smo počeli, kalašnike smo zložili na kup tam na koncu kasarne zadaj proti hribom in šli v mesto pit. ciganček star 16 let nam je pa pazil kalašnike, dali smo mu dva paklca cigaret pa par litrov vina. a si to lahko sploh zamislite. niti enega patrona nam fant ni ukradel, danes bi nam vse pokradli. rekel pa je, da smo zanič vojska, dejal je, mojo sestro so jla fantje vsaj pofukali z vami pa ni nič, to je bilo leta 92. če kdo od teh bere, ki smo bili tam, bo že vedel, da ne lažem. če bi vse napisal, kar smo tam počeli bi vas vrglo do kitajske. en vojak je pozabil kalašnika na avtobusu ko smo šli na izlet pol je pa poveljnik v sramoti šel na avtobusno postajo, da so mu tam dali kalašnika nazaj.

New Report

Close