mlad starejšo
če bi kero zanimal seks z mlajšim mam 20 let
Jaz pa sem kot tvoja mamica. Imam jih 44.
MMMMMMMMMMM. ok bi se zmenila
Lahko prideš na klepetuljo mam nik Ziga
Registracija cenejša pride:-))
O jaz pa rada naučim kaj te mlade fante. Avtor, a si še junfer? Že znaš kondom gor dati ali te moram tudi to naučiti?
Da vidim enkrat kako je z nedolžnim.
Sicer nisem dovolj starejša od tebe, pa vendar … Vidim, da imate z iskanjem milf težave, zato vam skušam pomagati.
Če si s štajerskega konca, je v štajerski prestolnici v dolinici ob ribniku lokal, zelo znan po starejših ženskah, večinoma poročenih, ki pridejo tja s prijateljicami iste starostne skupine, se nalijejo z alkoholom, norijo huje kot najstnice in prav prosijo za moško pozornost (ne dobesedno, ampak z gibi, vedenjem). Oblečene so povečini v usnjene miniče, na (večinoma precej zgubanih obrazih) imajo močan make-up in majice z globokim dekoltejem, ki prav tako razkriva gube, pa saj to te menda ne moti.
Te tam glede na vedenje že dolgo niso čutile tiča, tako da priporočam en izlet tja.
Registracija cenejša pride:-))[/quote]
Sam deli so pa dražji :-)))[/quote] Samo ponaredki, sicer so pa same avtoličarke:-))
Pa sem ja znam dat kondom gor lahko bi se zmenila inštruktorica 😉
Aja še neki nasvetek kok si pa mlada ???
Lahko mal več poveš kje je ta ribnik in ime lokala ?
LP
LP[/quote]
Ne želim delati reklame … Ime izpelji iz besede RIBIČ in boš dobil ime lokala. 🙂
LP[/quote]
Ne želim delati reklame … Ime izpelji iz besede RIBIČ in boš dobil ime lokala. :-)[/quote]
Spider-ja vpraš!
To je tudi njegov rejon.
Yo nasvetek kok si mlada
Ne želim delati reklame … Ime izpelji iz besede RIBIČ in boš dobil ime lokala. :-)[/quote]
En moj MB znanec pravi: Če iščeš Ku rb arijo, pejd na Ribičijo.
ahh jaaa še vedno ne vem če bi katera z mlajšim probala
hmm ok nbene ni pa nč
si se za seks star sem 19 neizkusen❤️
Forum je zaprt za komentiranje.