Mlada samska mama, ki zeli druzbo
No takle. Ni dolgo tega, kar sem se odselila od partnerja s katerim sem bila skupaj samo zato, ker sem zanosila. Otrok je na svetu vse je super..vendar se ne pocutim kot zenska, ampak samo se mama. In zdaj sem zeljna kaksne dobre druzbe, sprehodov, obisk kina itd. Da se sprostim od vsega stresa, saj mi to res res manjka. Vendar problem. Vsi fantje, moski ki sem jih do zdaj spoznala na raznih portalih zelijo tadaaaa seks. Jap. To in nic drugega.
A se ima katera kaksno tezavo in kaksen nasvet kje in kako najti kaj primernega sebim
Lp. 🙂
A jebi ga zdej. Zdej lohk sam še sebi primerno kvaliteto dobiš. Uči se modrosti
http://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=10239128
Išče med samohranilci, ločenci. Ostali, k so vsaj približne kvalitete bodo hoteli zgolj kavs, kaj si pa mislila.
Raje sedaj ozaveščaj ostale mlade punce, da nastavijo špranje prvemu zasilnemu oplojevalcu oz. vagina ni klovnov avto ali nekaj takega…
[img]http://i290.photobucket.com/albums/ll270/sweetchinmusical/289010948_5e3a5c6ca7.jpg[/img]
A jebi ga zdej. Zdej lohk sam še sebi primerno kvaliteto dobiš. Uči se modrosti
http://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=10239128
Išče med samohranilci, ločenci. Ostali, k so vsaj približne kvalitete bodo hoteli zgolj kavs, kaj si pa mislila.
Raje sedaj ozaveščaj ostale mlade punce, da nastavijo špranje prvemu zasilnemu oplojevalcu oz. vagina ni klovnov avto ali nekaj takega…
[img]http://i290.photobucket.com/albums/ll270/sweetchinmusical/289010948_5e3a5c6ca7.jpg[/img]
No, jaz ne bi hotela biti z moškim, ki ne bi hotel seksa. Mogoče si imela malo smole, ampak zaradi tega še ne obupat. Sploh pa najprej preživi malo časa sama s sabo. To, da se ne počutiš kot ženska, ni problem ostalih, ampak tvoj interni problem. Sploh če se ženska počutiš izključno zaradi moške pozornosti. Po takem ključu se ti bo še kdaj zgodilo, da bo otrok že na svetu, ti pa spet nesrečna.
Uf težka bo. Žal smo moški res taki… trenutno ne poznam samskega moškega, ki je za kaj… luzerjev je dovolj, ampak pravi moški, so samo zasedeni, ki seveda radi namakajo.
Kaj pa da iščeš zunaj, ne po forumih, šport ipd?…
Hja… Sandra122… Tako na prvo žogo mislim, da si najmanj neodgovorna, morda še neprilagodljiva in zelo zahtevna. …in takim se normalni moški raje izognejo, ker jim je jasno, kaj jih čaka. Če je potreba prevelika pa le parkrat naskočijo in nato poniknejo.
Ti rabiš ob sebi slugo in ne moškega.
povej kaj te tezi.znam samo poslusat.lp
Če nočeš sama sebi priznat, da hočeš med drugim bit tudi dobro pokavsana, je bistveno vprašanje, zakaj iščeš “fanta, moškega”, dovolj mladega, da ima večino časa trdega? Sadistična nagnjenja, ali si samo neumna?
Ker, če hočeš nekoga, ki te bo “poslušal”, si lahko najdeš tudi penzionista v domu za ostarele (ti še posebej radi poslušajo, ker jim je dolgčas), kakšno kolegico ali pa, nenazanje, psa.
Potentne moške pa prepusti odraslim ženskam, ki uživajo(mo) v seksu.
seksam samo 29.02. … ampak redno in dolgo☺
če bi lahko posvojil tvojega otroka po poroki s tabo, bi bila to plus točka
lahko pa probava – javi se mi na [email protected]
Imas sreco. Brad Pitt je frej.
Se ne splača, ganđo kadi in pije…[/quote]
Pozabil si na zensko logiko. Spremenil se bo zaradi nje.
Saj tudi Boris prodaja, kako se bo spremenil – sicer je še neizkušen, ampak ga bo ena naučila :))))
V praksi se seveda noben moški ne spremeni, le pri 45-ih mu baba (končno) pobegne, ker je v postli tudi po 20ih letih zakona nesposoben. On si seveda to interpretira, da ženske “ne vejo kaj hočejo” ali pa “imajo odmrle možgane”. V resnici seveda dobro vemo kaj hočemo – in to ni zanič kavs s tipom, ki rabi smerokaz samo da najde joško, kaj šele kaj drugega.
Skratka, če si hlod, si hlod. Tudi desetletja v razmerju in vsa literatura tega sveta ti ne bosta pomagali. Zato je z Borisi brezveze izgubljat čas za poučevanje.
Povej kolk si mlada,da nebi bil prestar za tvojo družbo!
pje ti,ti zlatolaska…
ti si pa nabrita pje…
si res tak,al samo na jeziku kot večina?!?
lp-M.
Čisto zares.
Zato imam dovolj denarja, lep avto in nekoga z večino časa lepo trdim.
Ah Zlatkoooooooooooooooo 🙂
Koliko pa si stara Sandra? Od kod si?
Forum je zaprt za komentiranje.