Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mlade dame, tako diskretno: A VAS KDAJ PEČE..

mlade dame, tako diskretno: A VAS KDAJ PEČE..

ko pijete vročo jutranjo kavico?

lepo odprite očke…….mi..se pravi Alti, Sp in jaz…smo vam na razpolago…heheh

cc

leta letijo - iščem stevardeso.....

Da je pr vas zarad megle še mal temačno….pa putke nočejo dol s palce!
😉

Ma kake megle? Ne, ne… Mi imamo samo oblake… tako pravo zamorjeno jesensko vreme. Pa se ne damo! tako! 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ker pijem čimbolj postan kofe….. hehehe.
Zjutraj ga skuham, poskusim, pustim na mizi…. ko pa pridem iz službe, ga do konca popijem. Mnjamiii!

:-)))))))
Vidiš, to pomeni dolgotrajen užitek. A znaš tudi ti tako podaljševati užitek?! :-)))))

Aha – nekdo se pa vztrajno drži tega, da je mrzla kava dobra za lepoto ;). Pa pomaga, a ne? 😉 :)))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

navada je železna srajca.

Če pa pomaga, pa ne bi rekla. Me že zajebavajo, da sem škrta ko Gorenjci…:-)))))))))))
Jes pa šparaaaaaammmmmmmmm…………:-))))))

:)))))))) To je pa že kriza, če te grejo primerjat z Gorenci ;).

A škta zato, ker je kava tako “redka” ali zato, ker je je tako malo? 😉

nič od tega…. nanaša se na to, da jo skuham enkrat, pijem pa dvakrat…. oz. cel dan.
Mora pa biti močna, grenka in napolniti mora 2dcl lonček.

No, pol se pa tako ne more noben bunit! Grdo jih poglej pa bo mir 😉 :))))))

Aja: sem že mislila, da si delaš tako kavo, kot jaz čaj: botra bi rekla, da je glih tak, kot da bi si pes noter jajca umil 😉 :))))))))))))))). Pa tudi nisem Gorenjka ;).

New Report

Close