Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Mladi naj bi pomagali starostnikom po drugi strani pa naj se izogibajo stikov z njimi, ker jih lahko okužijo!?

Mladi naj bi pomagali starostnikom po drugi strani pa naj se izogibajo stikov z njimi, ker jih lahko okužijo!?

Kaj je to hec, kdo zdaj koga.
Po eni strani trajbajo to samoizolacijo na tisoc obratov, se posebej bi naj bili prenasalci otroci in mladi, po drugi strani pa naj oni pomagajo starostnikom. Ne štekam tega.
Torej, k babici ne sme, da je ne okuzi, k drugim pa naj bi hodil….???

NERAZUMNO NAVODILO
Če se ne motim je bilo dva dni nazaj objavljeno,da je varstvo na domu prepovedano. In ravno ta izjava danes ,je totalno v nasprotju z vsemi dosedanjimi navodili.
Totalno nelogično!

NERAZUMNO NAVODILO
Če se ne motim je bilo dva dni nazaj objavljeno,da je varstvo na domu prepovedano. In ravno ta izjava danes ,je totalno v nasprotju z vsemi dosedanjimi navodili.
Totalno nelogično!
[/quote]

Niti najmanj. Osterili naj se, kolikor je le mogoce zadrzujejo doma. Vsakdanja opravilanaj zanje opravijo mlajsi (sosedje, itd.). Protokol je (vsaj tukaj), da starejsa oseba v nabiralnik “odda narocilo”, otrok ali mladostnik pa le-tega periodicno preverja in “prevzame”. Potem, ko zadevo opravi/nakupi, odlozi nakupljeno pri vratih, pozvoni in se ob odpiranju vrat umakne na varno razdaljo (ca. 2 do 5 metrov, kolikor dopuscajo razmere).

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Če bo mladostnik hodil po nakupih za starejše, pa saj se lahko sam okuži. Ta virus ni igra in mala napaka, pa si gotof.

Mladi prebolevajo bolezen brez problemov, v kolikor ne sodijo v rizično skupino (onkološki, kronični bolniki).
V čem je problem torej? Kupiš, prineseš, pozvoniš in greš, je to tako težko?

Samo prinesla boš hrano, ki ti jo je naročil, pozvonila boš in mu dala. Kakšen problem je to zate. Saj virus ne skače kot bolhe. Itak ti ne boš nosila zato naj te ne skrbi. Budala. Jaz delam v domu za ostarele in grem vsak dan v bolnico z njimi, ker jih peljem na pregled, nosim časopise, jim kuham, se pogovarjam. Popoldan tisti, ki so doma se hrano nosim. Imamo igre. In noben ni dobil niti gripe, ki je bolj zahebana. In noben starejši, ne dela panike to samo vi brez dela, brez ambicij, brez smisla za življenje. Nič ni od vas. Priznaj si. Boli te samo tvoja rit, ki ni nič vredna.

Če ti delaš vse to v domu za starejše, sem jaz papež.
Odnos, poden podna.

V bloku nalepiš obvestilo pri stopnišču in liftu s tvojo tel.št. da lahko prineseš hrano iz trgovine. Prinesejo ti denar, ti njim hrano in račun.
Moji so nalepili danes zvečer. Poročam ko izvem kaj novega, ker je problem tudi s komunikacijo. Omrežje zasedeno, linija se prekine po prvem stavku- tujina.

Pokličeš po tel, in vprašaš, kaj rabi. Pripelješ, pustiš pred vrati in pozvoniš, plačilo ti pusti v kuverti v vrečki, na kljuki. Ali pa sprehodiš psa, na primer..

A mi lahko kdo pove, zakaj se briše tema o koronavirusu na najbolj elitni srednji šoli v Sloveniji, če je šola to javno objavila?? Res me zanima.
a spet kakšen otrok od zdravnikov?

O drugih osnovnih šolah in virusu se povsod se na veliko razpravlja.

Če misliš Bežigrajsko gimnazijo/ imajo mednarodni oddelek , torej je ta razlog.
Naši dijaki pa imaji starše iz vseh družbenih slojev. Vstop jim omogoča edino šolski uspeh ne poklic starša.

Bullshit
Egoizem
Dvoličnost
Aroganca

Kdo si ti, da sodiš?!

New Report

Close