Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mladiček joka in cvili

mladiček joka in cvili

Imamo 4 mesece starega mladička in mladiček joka in cvili ter laja, če ga pustiš samega. Problem je že, če gre partner v službo psiček joka za njim. Jaz sem stalno doma. Kaj narediti, ga tolažimo?Jaz mu probam oreusmeriti pozornost z igro, rata za minuti potem spet, kakšno uro do dve traja, da neha.

Menda pasje mladičke pomirja tiktakanje ure, ker jih to spominja na bitje materinega srca. To sem nekje slišala, ne vem več, kje.

kje živiš – da ti pošljem redarje, ker kališ mir

Ocitno je moz za njega nr1. Dajte mladicku sp.majico, ki jo je imel moz cel dan obleceno. Vonj ga bo pomiril. Nasi psicki je pomagalo. Pa tudi marsikomu drugemu.

Dosti pozornosti in nežnosti,ko mož gre. Pri nas je bilo podobno,sem našem kužku ob prihodu k nam bila najbolj pomembna,res je,da sem se tudi jaz največ z njim ukvarjala in ko sem kam šla,je sedela pred vrati tako dolgo,da sem se vrnila,tudi spala ni,pa po malem cvilila včasih lajala. Sedaj ima dobrih 5 mesecev in je že kr nekaj časa ta njena “kriza” mimo tko da počasi bo tudi pri vas OK. Vse kaže,da je pač kuža,ki rabi malo več časa,da se navadi. Samo obupat ne,pa res probajte tole z moževo majico,ali pa,da ne bi majice raztrgal,,odejico,ki bo kužkova,pa da mož parkrat z njo spi,da bo mela vonj po njemu,če je kuža tolk navezan nanj. To bi ga znalo pomiriti za čas moževe odsotnosti in nasploh,kadar mora bit sam.

Ravno nasprotno. Nobenega poslavljanja ob odhodu in tolaženja, ker s tem psu samo sporočate, da se nekaj dogaja, s tolaženjem pa njegovo vedenje potrjujete.
Mož naj odide, kot da to ni nič posebnega, ti pa psu preusmeri pozornost bodisi s sprehodom, igro, učenjem.

New Report

Close