Mladički obsedli tudi mene :((( – šmrc oz. epilog
Ja, šmrc.
Ata pa mama skalarjeva sta pomalicala svoje mladičke. Spet sem imela (že ta milijontič) priložnost reči možu “sej sem ti rekla”. Ja, jaz sem navijala, da jih dava v izolirnico, ker v vsej možni literaturi piše, da se to z veliko verjetnostjo lahko zgodi, pa je mož igral na svojo starševsko struno v stilu “ej, pa ne more starš pojest otroka, no”. Mnja, mislim, da mi drugič tud pomislit ne bo treba na kaj takega, pa bo že za to.
Ja, tokrat ne bo nič z “novimi dojenčki”. Pa tko sem jih bila vesela.
:((((
LPM
Škoda – pa tako sem se veselila, da bom videla tvoje nove bejbije :(((
Zdaj (še enkrat več) vidiš, da vsega mu pa res ne moreš verjet :))))
LP,T
:)))))
> PS: Kdaj že padejo Trojane?
Kar se ceste tiče, menda kmalu, sam za najine Trojane me pa mal skrbi. A maš kej vez pr unmu tm gor – jaz bi se prijavila za daljši dan (tko ene 5 dodatnih ur dnevno), pol bi mi glih ratalo vse, kar bi rada. :)))
LPM
Super – selitev kam? Tole moraš pa mal poročat – mail čakam :)))
Da bo ta vikend končno lepo vreme, je skrajni čas – sej uporabljam že coprniške prijeme, da bi zdržalo vsaj eno dopoldne, da se spravim nekam nad 2000m nadmorske – tole je bolj prefinjen način, da te definitivno skenslam :)))
Ta vikend sva še sama, očitno se nama bo izšlo tudi z vremenom in MORAAAAM V HRIBE! Mam že abstinenčno krizo :))
Sori, drugič! LPM
LOL …sem šla še enkrat brat……..saj res lahko razumeš tudi tako….
pa še moja izkušnja z “mladički” ……. po strastnem, mokrem in nekam neudobnem seksu v skritem zalivčku nekje na Braču………kar nekaj let je že od takrat …. se še vedno včasih spomniva: “Ej, a se še spomniš tistih, ki so odplavali nekam tja proti Splitu?”
“Ja, kar škoda jih je, a ne?”
“Ampak je blo pa dobr, bo treba spet ponovit.”