Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mladički obsedli tudi mene :((( – šmrc oz. epilog

Mladički obsedli tudi mene :((( – šmrc oz. epilog

Ja, šmrc.

Ata pa mama skalarjeva sta pomalicala svoje mladičke. Spet sem imela (že ta milijontič) priložnost reči možu “sej sem ti rekla”. Ja, jaz sem navijala, da jih dava v izolirnico, ker v vsej možni literaturi piše, da se to z veliko verjetnostjo lahko zgodi, pa je mož igral na svojo starševsko struno v stilu “ej, pa ne more starš pojest otroka, no”. Mnja, mislim, da mi drugič tud pomislit ne bo treba na kaj takega, pa bo že za to.

Ja, tokrat ne bo nič z “novimi dojenčki”. Pa tko sem jih bila vesela.

:((((

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

Upam, da res govoriš o ribah, če je tako…ti povem, da tudi naše papagajke…(ribe)..par dni skrbno čuvajo mladičke, potem pa hop….po njih……….in počasi tekom dneva zgine……vsaj 50….jajčk……………….

uh, škoda….

Jaaa, o ribicah govorim. Takole je izgledalo moje nedavno navdušenje.

Včeraj zvečer pa … Ma ja, menda bo naslednjič drugače, če je verjeti možu.

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

Škoda – pa tako sem se veselila, da bom videla tvoje nove bejbije :(((
Zdaj (še enkrat več) vidiš, da vsega mu pa res ne moreš verjet :))))
LP,T

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Hahahahah starši ne morejo pojesti svojih otrok?

O lahko lahko. Pri nas je 4 mesece nazaj mama hrčica požrla 7 svojih mladičev. In to samo zato, ker se je počutila ogroženo (ko so prišli mladički na svet smo jih bedaki nevedni malce preblizu pogledali):-((((((

moje sožalje..

lp, S

Joj Mateja, sem mislila, da sta se šla oralnega, čisto resno. Juh, sem trapa, priznam:))))

.

Ojej, ja no, tud jest ne mislim 24h/dan sam na seks. Včasih mi gre tud kej druzga po glavi. Ja, tokrat ribice :))))

Ampak tebi pa že iz oči ven gleda, a?!

:))))

LPM

Sem se potem spomnila, da si že zadnjič pisala o vaših ribicah in naraščaju, ampak preden sem zakapirala, je pa trajalo. Mah ne vem, mogoče je bilo včeraj res nekaj več tega, da danes mislim na sex.

Lep pozdrav.
.

…..ojej, komaj sem prišla k sebi…

Mateja? A vi pa kar oralnega? Pa ja ne more starš pojest svojega otroka?

Konc koncev je čist logično (če pogledaš iz tega vidika).

Da dol padeš.

PS: Kdaj že padejo Trojane?

:)))))

> PS: Kdaj že padejo Trojane?

Kar se ceste tiče, menda kmalu, sam za najine Trojane me pa mal skrbi. A maš kej vez pr unmu tm gor – jaz bi se prijavila za daljši dan (tko ene 5 dodatnih ur dnevno), pol bi mi glih ratalo vse, kar bi rada. :)))

LPM

Pravijo, da bo ta vikend lepo vreme. Torej?

PS. s 1.8. se selimo. Jupi!!!

Super – selitev kam? Tole moraš pa mal poročat – mail čakam :)))

Da bo ta vikend končno lepo vreme, je skrajni čas – sej uporabljam že coprniške prijeme, da bi zdržalo vsaj eno dopoldne, da se spravim nekam nad 2000m nadmorske – tole je bolj prefinjen način, da te definitivno skenslam :)))

Ta vikend sva še sama, očitno se nama bo izšlo tudi z vremenom in MORAAAAM V HRIBE! Mam že abstinenčno krizo :))

Sori, drugič! LPM

Mi je prišlo ob prebiranju vaših postov na misel:

ja zakaj pa včasih rečemo kšnmu luštnmu (svojmu) lumpku “te mam tko rad, da te bi kar požru”..) ..??
A je lahko kej resnice na tem??

Kakšnega dešifrirnega ključa za tvojo temo bi bil zelo vesel. 🙂

LOL …sem šla še enkrat brat……..saj res lahko razumeš tudi tako….
pa še moja izkušnja z “mladički” ……. po strastnem, mokrem in nekam neudobnem seksu v skritem zalivčku nekje na Braču………kar nekaj let je že od takrat …. se še vedno včasih spomniva: “Ej, a se še spomniš tistih, ki so odplavali nekam tja proti Splitu?”
“Ja, kar škoda jih je, a ne?”
“Ampak je blo pa dobr, bo treba spet ponovit.”

ej plemeniti, boš pa moral malo bolj pozorno spremlajti vso zadevo…..
te firbec matra, a? si bil takoj zraven, ko si prebral o “oralnem”….

Mateja, za tole temo dobiš 5 z *.
Mi je polepšala dan.

Ne moreš verjet, kaj vse folku pride na pamet.
Čeprav, če greš še enkrat prebrat……. se sliši prav poredno.

In pol nej jaz ob tem “žalujem”?

Punce, seksat bo treba, da boste še na kej druzga mislile. Pa oborožit se z ananasovim kompotom 🙂

LPM

hehehehe, ste me nasmejale!

ob prvem branju mi je bilo jasno, da gre za ribice, ampak… ko sem prebrala vaše poredne pomisleke in šla še enkrat na hitro čez Matejino pisanje, bi morebiti lahko bilo tudi kaj orali podobnega 😉 hm, morda so pa tudi ribe ugotovile, da je to nekaj osvežujočega :)) :)) :))

:((( Škoda za ribice…nč hudega, bodo pa drugič!

Se je pa debata hecno razvila:DDDDD usta imam do uh!

lp,
Pati

New Report

Close