Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Mlajši

Mlajši

Zanima me a je tukaj kakšna ženska, ki jo bolj privlačijo mlajši tipi? Zanima me, če je kdo s takimi izkušnjami ali željami? Vas bolj potegne energija, spontanost, mogoče kaj drugega?

Se katera najde v tem? Kakšna razlika je za vas sprejemljiva?

Če sem odkrita, si mi res všeč mladi, okol 30, torej precej mlajši od mene, imeniten občutek. So spoštljivi in ustrežljivi, predvsem jim ga pa ni treba drkat, ker jim skoz stoji. ODLIČNI OBČUTKI, POLNI SEXA.

😊😊🙂

Tudi meni so všeč, si želim, da bi lahko probala, če je tisto, kar pravi Metka res;-)

Če keri zanima oz je na obali… sem 29 letni fant, visok 195cm in normalne postave.

Jaz sem star 35 let je ok? So mi pa všeč starejše ženske. 😉 Če se najde kakšna lahko piše na [email protected].

Pa mi piši na [email protected]

Odgovor na objavo uporabnika
Suhica789, 30.04.2025 ob 20:33

Pa mi piši na [email protected]

[email protected]

Js sm 30 letnik mam zelo veliki korenjak i su m v sec da fukam staresi od men  ce hocete lah mi napisete i se dobiva [email protected]

Odgovor na objavo uporabnika
Metka455, 29.04.2025 ob 15:27

Če sem odkrita, si mi res všeč mladi, okol 30, torej precej mlajši od mene, imeniten občutek. So spoštljivi in ustrežljivi, predvsem jim ga pa ni treba drkat, ker jim skoz stoji. ODLIČNI OBČUTKI, POLNI SEXA.

Metka piši mi na [email protected]. Sem star 36 let.

Ce si za kaj diskretnega mj pisi , 24 iz LJ

Sem mlad 29-letni fant, iz obale, postaven, normalen, ampak zanimiv po svoje. Iscem dame, ampak se ne branim kake pogumne punce.

Pisite na [email protected]

Sem samski star 35 let.Pišite mi na [email protected].

New Report

Close