Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Mlajši moški

Mlajši moški

Privlačijo me mlajši moški,kako so sexi mnjami.Seveda jaz se delam resno primerno svojim letom.Sem poročena imam družino,vendar je to moja skrita skrivnost pa tudi neka skrita želja.Biti z mlajšim….lahko tudi z 10let in več mlajšim.Vem,da sem bedasta samo morala sem se spovedat nekam.

Ne bluzi idi v akcijo če misliš!
Isto ko oni v fimu čveka čveka pol ga drugi pihne!

zanimivo, mene pa privlačijo starejše. so bolj zrele in vejo, kaj jim je všeč, in bolj sproščene.

Te popolnoma zastopim, ker sem tudi sama takšna. Stara sem 37 let in sem poročena, imam otroke in dobrega moža. Mož dobro izgleda, je postaven, tudi v sexu vse ok, se potrudi in uživava. Pa vendar se ne morem zadovoljiti le z enim moškim. Tako, da tudi moja skrivnost je, da si občasno privoščim kakšnega drugega moškega….ob kakšni priliki….. pa največkrat so to mladci. Nazadnje sem noro posexala 14 let mlajšega 🙂 Noro je užival, jaz pa tudi, naredil je vse kar sem mu ukazala. Načeloma ni to nič narobe, samo pazit moraš, da ostane to skrivnost in da mladec ne bo okoli govoril.

Bi poskusila tudi z malo starejšim od tebe? Če si diskretna, željna strastnega sexa….si za?

Tudi jaz bi te ubogal. Če te zanima, kaj bi ti počel…..pa pejva raje zasebno 🙂

Koliko si pa mlad?

Vav blagor teb…ne predstavljam si 14let mlajšega ob seb.Me pa ful privlačijo mlajši,kok majo lepa telesca mmm

uh to sem pa pozabil povedat. 27 sem star. 79 ni letnica rojstva 🙂

uh to sem pa pozabil povedat. 27 sem star. 79 ni letnica rojstva 🙂
[/quote]

Aha 10 let mlajši si od mene 🙂

mhm 🙂
moj mail je slovenc79@gmail.com, če me želi kakšna spoznati.

Kolk pa je najnižja sprejemljiva starost nas mladcev za vas damice? Sprašujem, ker ste tudi meni všeč starejše 🙂

Glavno da si polnoleten 😉

Pa še nekaj me zanima dragi mladci,kaj vas nič ne motijo ženske ki so starejše?to mislim da je že kakšna gubica okrog oči,postava ni več kot pri 20tih letih??saj ne rečem,za mano so gledali že mlajši,samo a vam niso bolj sexi mlajše punce?

bistvena je notranjost – zrelost, samozavest. gubice me ne motijo, še simpatične so mi. sigurno bolj kot nek plastičen videz. postava je pa odraz načina življenja, ne starosti, velik zrelih žensk ima fantastično postavo in velik mladih katastrofalno. pomembno je, da zdravo živiš. na splošno pa me privlačijo ženske ki imajo kakšen kg več, suhice mi niso bile nikoli všeč.

za resno zvezo me seveda zanimajo punce mojih let, ker si pač želim enkrat ustvarit družino. ampak je problem, ker je zrelih punc precej malo, težko je kakšno srečati.. malo starejše ženske pa so že bolj zrele, niso več zasanjane, ne komplicirajo, so bolj sproščene in menim da zaradi tega znajo še bolj uživat in poskusit uresničit svoje skrite želje.

..z veseljem bi se posvetil kakšni starejši sam imam 34 let,bi jo ubogal in naredil vse kar bi mi rekla

Napisala je da išče moškega. Same drkalice in copatarji.

tudi taki rabimo ljubezen 🙂

Velikokrat je privlačnost v tem, kar ni vsakodnevno dosegljivo.

Tudi sam bi poskusil s starejšo, a ne samo za avanturo. Ker lahko ponudim veliko več kot samo veliko in vzdržljivo orodje. Neodvisen, preskrbljen s svojim podjetjem. Za razliko od mnogih, ki eksistirajo v hotelu mama.

O z veseljem bi te 😋

In jst 😝

no, kam ste izginile zdej? 🙂

Šle so, ker je to internet. Ker imaš {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} verjetnosti, da gre za realno pisanje in {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} verjetnosti, da je vse skupaj fejk.

Če bom zdaj predlagal, da se javi ena, da jo peljem na večerjo bo ali (1) brez odgovora ali (2) zagreta, potem pa bom v restavraciji sedel sam. Iz tega sledi, da jo bo strah iti na zmenek, ker je poročena, ali pa ker je fejk profil.

In kot sem že napisal, da ne iščem avanture, ne iščem poročenih.

Pisanje ni izmišljeno,res pa je,da ne upam na zmenek kar z nekom ki ga ne poznam.Pa tudi ne morem kar iti ven,se trajbat.Če bo prišlo do tega naj pride spontano.

no, jaz sem prek interneta spoznal že veliko punc 🙂 in to super punce, s katerimi se je blo super pogovarjat, pa tudi zelo simpatične in privlačne so bile. prednost interneta je anonimnost in možnost odkrite komunikacije brez zadržkov, in na tak način je spoznavanje veliko boljše kot pa iz nič iti na pijačo in se sam zadržano pogovarjat o vremenu.

problem ljudi na internetu je, da so preveč neučakani in hitijo. potem se ustrašijo in jih vse mine. potrebno je delat na odnosu, ne zaupanju, za to je potreben čas, kvalitetna komunikacija.. če pa z neta direkt nekoga povabiš na pijačo, pa noben z zdravo pametjo ne bo šel, ker se ne bo izpostavljal, ne glede na to a je samski ali v zvezi, moški ali ženska, star ali mlad.

če si človek vzame čas in da kvaliteti prednost, bo vsaka stvar zelo dobro uspela, pa tudi hitreje, kot si marsikdo misli. če pa nekdo brezglavo hiti, ker je neučakan, pa bo naredil kaos in izgubljal živce, pa še največ časa bo izgubil zaradi dodatnih neprijetnosti. to velja pri vsaki stvari 😉

New Report

Close