Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Mlajši moški

Mlajši moški

Hej, če si ne predstavljaš, kako je s toliko mlajšim, pa lahko poskusiš z mano, sem star 21 let, pa že nekaj časa me bolj zanimate ženske nad 30 saj točno veste kaj in kako bi rade. Če si zainteresirana piši na avanturist1997@gmail.com

Pisanje ni izmišljeno,res pa je,da ne upam na zmenek kar z nekom ki ga ne poznam.Pa tudi ne morem kar iti ven,se trajbat.Če bo prišlo do tega naj pride spontano.
[/quote]

Od kod pa si, ce lahko vprasam?

Od kod pa si, ce lahko vprasam?
[/quote]
JV Slovenija,več pa ne morem zaupati 😉

[/quote]

Aha, jaz pa Sv. 🙂

[/quote]

Oj, tudi jaz sem iz JV Slovenije….a te mika kaj prepovedanega? Tudi jaz poročen, vendar osamljen….

Star sem 28 let in se že 4 leta dobivam z ženskami, ki so od mene starejše 10 do 15 let. Zakaj? Zato ker so mi edino te ženske znale nuditi ljubezen in ker so mi nasploh všeč zrele ženske. Aja pa najbolje je imeti razmerje s poročenimi ženskami, ker sem z eno ločenko imel same probleme na koncu. Komaj sem se je rešil. Tako da ja, MILF <3

Zelo lepo povedano 😍

Zelo lepo povedano 😍
[/quote]

Pozdravljena, tudi jaz sem iz JV konca Slovenije. Te mika nekaj prepovedanega, strastnega? Mikaš me….

kok starejši pa si?

za zasebno mi lahko daš email….pa bova vidla 😉

Star sem 30 ce bi katero zanimal lahko pride k meni v lokal na kavico in ce ji potegnem naj mi namigne in se bo najdu kak skrit koticek 🙂

Star sem 37…….a se spadam med mladenice? 🙂

a daš mejl, al pa poveš v kateri lokal lahko pridem počikerat, če si za ponucat 😉

Saj sem in jaz 37,smo še mladi 😉

Pozdravljena, tudi jaz sem iz JV konca Slovenije. Te mika nekaj prepovedanega, strastnega? Mikaš me….
[/quote]

Mika me marsikaj,samo nimam poguma :/

Mika me marsikaj,samo nimam poguma :/
[/quote]

Skupaj nama bo lažje 🙂 Bodo zavore popustile 🙂

Kako lahko stopiva v stik??

Piši mi na mail

strast.moci@gmail.com

Kdaj boste dojeli da dedcem komunicirate hahahahah!
Big L

Kaj misliš da sem jaz dec?Zakaj,a me ne bi smeli mlajši privlačit??

dobro premisli, kaj si želiš in kako to izpeljat, posebno pa to, če je vredno tveganja. sploh pa na internetu, kjer je norcev več kot preveč.. na nek zmenek na slepo z neznancem niti jaz kot samski moški ne grem.
za začetek je najboljše če ustvariš nek mail brez imena, potem pa spoznavaš. in seveda ga moraš znati vse skupaj tudi skrit – dvomim, da bi zaradi seksa z mlajšim dala na kocko svojo zvezo, pa družinske odnose, vse skupaj.. pohotneži prek neta so lahko pogumni in glasni, ko lahko samo izginejo ko dobijo svoje ali gre karkoli narobe 😉

dobro premisli, kaj si želiš in kako to izpeljat, posebno pa to, če je vredno tveganja. sploh pa na internetu, kjer je norcev več kot preveč.. na nek zmenek na slepo z neznancem niti jaz kot samski moški ne grem.
za začetek je najboljše če ustvariš nek mail brez imena, potem pa spoznavaš. in seveda ga moraš znati vse skupaj tudi skrit – dvomim, da bi zaradi seksa z mlajšim dala na kocko svojo zvezo, pa družinske odnose, vse skupaj.. pohotneži prek neta so lahko pogumni in glasni, ko lahko samo izginejo ko dobijo svoje ali gre karkoli narobe 😉
[/quote]
Ja to maš pa prav.Glede tega sem zelo previdna,sem tudi nezaupljiva,zato težko če bom kdaj takega speljala.

prav je tako, zaupanje je najbolj pomembno. problem se mi zdi da večina ljudi se težko prek neta spozna, ker so neučakani, hitijo, prehitro zaupajo, potem pa naredijo nekaj nepremišljenega, zaupajo napačnim ljudem, ali pa se ustrašijo da so se preveč izpostavili, in izginejo. škoda.
če pa se znaš skriti in se počutiš varno, diskretno, si vzameš čas in v miru spoznavaš, brez hitenja.. in tudi ustrašiš se ne. res je da je potrebno nekaj potrpežljivosti, ampak ko je užitek, je sproščen 🙂

mlad.natakar@gmail.com pa ti v privat zaupam kam pridi pocekerat 🙂

Samo zate milfa37 sem pa ze starcek 🙂

35 letnico zanimajo mlajši moški…..
scandalblossom@gmail.com

New Report

Close