Mlajši moški
Če si katera vezana ali ne..želi resnega ljubimca , ki ve kako zadovoljiti žensko naj piše..
ljubitelj8@gmail.com
Sem iz osrednje slo….razdalja mi ni ovira……
Stara sem 41 let, dobro izgledam, postavo imam boljšo kot kakšna 20 letnica, čvrsta rit, čvrsti joški…niso ogromni, niso majhne….ravno pravšnje. Nisem suhica, ampak ravnopravšnja, sem pa čvrsta, ker redno skrbim za telo. Zgledam vsaj 5 let mlajša. Imam res srečo glede izgleda. Veliko snubcev se mi ponuja in dolgo časa si nisem upala in želela privoščiti drugega, saj sem poročena in imam tri otroke. Leto dni nazaj pa me je napalil en 25 letnik, ki sicer zgleda enih 30 let, v top formi, huda postavca, športnik…. prek športa sva se tudi spoznala in se prvič noro pofukala, potem je bilo še drugič, tretjič….sedaj to traja že eno leto….. Ni mi žal niti enega sexa z njim. Sexava 1x do 2x na teden vse opraviva spotoma, pred ali po ali med treningom Glede na to, da sva itak oba napaljena do konca, nama sex vzame 10 min….. Piševa si pa nič, da ni dokazov, niti se ne kličeva, ne dobivava se izven treninga….niti se kao ne poznava. Če se srečava na cesti, se ne pozdraviva, kot da se ne poznava! Ko se srečava na treningu se samo pogledava in si z očmi vse poveva…..potem pa akcija
Spoznat starejšo, resno in strogo diskretno…. že dolgo neizpolnjena želja.
Večina si najbrž ne upa priznat, da to potrebuje in si želi in tega na koncu izpeljat.
Sem daleč od tega, da bi hip hop po 3min na prvi kavici želel med rjuhe.
Kdor išče ta najde pravijo… Pa iščimo dalje
p.s.: sem prijavljen, če bo kdo kopiral moj nick, se bo to videlo.
Pisanje ni izmišljeno,res pa je,da ne upam na zmenek kar z nekom ki ga ne poznam.Pa tudi ne morem kar iti ven,se trajbat.Če bo prišlo do tega naj pride spontano.
[/quote]
Tudi mene mika poskusiti z drugo….
Če bi med nama bila kemija in bi si bila všeč, če bi oba bila diskretna, spoštljiva drug do drugega, si popolnoma zaupala, verjemi, da bi se lahko imela zelo lepo. Lahko bi trajalo dolgo časa, in nihče sploh ne bi vedel za to. Verjamem, da je začeti težko, vendar ob vsem zgoraj naštetem lahko prebrodiva “začetno tremo”.
Kaj praviš, bi začela s spoznavanjem?
No moja skrivnost pa je, da me privlačijo starejše. 20 let, dolgolas, postaven… Če katero zanima mi lahko piše na mail lizko.lizac@gmail.com
Zdravo si še za avanture prosim napiši če bi sem v isti situaciji kot ti mi piši na mail stevica.n@gmail.com
Zivjo, star sem 23 let sportne postave, ce te zanimam mi lahko napises na stefankovalski3@gmail.com
Žiujo,
če kero zanima mlajši. Lahko pošlem tut kkšno slikco, da se boš laži prepričala v ta greh.
Piši na zigamaga41@gmail.com