Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu mlajši s starejšimi

mlajši s starejšimi

Zadnje čase opažam, da se veliko moških “obeša” na starejše ženske (50+, 60+). Kaj pa vidijo na njih? Morda, ker so ločene, vdove,… imajo svoje stanovanje, hišo,….?
Kar zaradi sexa pa res ne verjamem, da so z njimi. Poznam dva primera – moški 42, ženska 63. Pa dva – on 54, ona 69?
Kam drvi ta svet, ali pa so postali moški – izkoriščevalci? Ali pa ne zmorejo tolk sexat – starejše so pa zadovoljne z vsem, samo, da je luknjica pokrita!

Jest se dobivam z 20 let starejšo ( 60 let) in je krasna ženska, sex je fenomenalen, ni treba merkat in ne rabš kondoma, sicer ma pa doma moža, ki je od žganice že tko zmahan, da se mu tud dvigne ne več…
Evo, par razlogov zakaj tako!

rajcajo starejše. poseben občutek je seksat s starejšo. nobeno imetje nima veze s tem.

če ima zenska v osnovi rada sex..in se dober fuka to se z leti ne spremeni…nemogoče je da 18 leti spremeni svoj pogled na sex…če se rada fuka..to ima v sebi od odtroštva..in tudi ko je starejša se to ne zgubi….ene 50 letnice se sexsajo precej boljš od 20 letnic..imel sem eno še mlajšo, ki je rasturala….kje se je naučila tok dober fukat pri 18….enostavno to ženska ima v sebi in pika.

Čist realno, sem mlajši od 30 let pa me vedno že od mlajših dni privlačijo starejše recimo tja od 40 do 60 recimo. pač takrat mi ratajo sexy

Jaz imam 18 let mlajšega, sex idealen – sva že 8 let skupaj. Mislim, nisva poročena, ne živiva skupaj, samo sexava in rada se imava. Najboljše se je pa “dajat dol” v naravi.

Super tema ni kej…jaz imam 4 leta mlajšega fanta on je 33,jaz sem 37 in sva si zelo usojena,seks je božanski in ustreže mi vse posteljne užitke,kmalu bo zaroka in poroka…uživajte ni pomembno koliko je star ali stara…..

A lahko malo besedno opišeš kaj pomeni, da ženska dobro fuka?

Sej skoraj da bi to počel s taščo 🙂 mlajši sexa starejšo…….in ????hahaha

in kakšni bodo odzivi ?????????????????????????

Tole sploh ne drži.Kdor še ni probal ženske od 50-60+ še ne ve kaj je dobr fuk. Ne gre se za izkoriščanje ampak za obojestranske užitke.Mene ne moti če je ženska starejša 15 let, samo da je urejena. Saj ne morem rečt da so vse take. Več dobrih izkušenj imam s starejšimi kod z mlajšimi.
LP

Daj obe – bo mir u hiši! Vso srečo!

Jaz sem 50 ona 60 imava še vrhunsko leta sploh ne pomenijo nič, leta so samo številke.

Sex je vrhunski oba sva več kot zadovoljna…občasno sem pri njen in kontra…hodiva na skupne počitnice…

New Report

Close