Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MLEKO V LIDLU!

MLEKO V LIDLU!

Že nekaj časa kopujem mleko v Lidlu. Zdi se mi zelo vredu tako okus kot cena. Kaj menite vi?

Fendre

Jaz ga tudi tam kupujem. Sem zadovoljna.

smo ga tudi kupovali, v reviji potrošnik je bil še celo ocenjen kot najbolj kakovosten,

sedaj kupujemo mleko iz mlekomata, ta našiša vse

se čist strinjam!
lahko pa še dodam,da mi je lidl všeč,ker tam preprosto nimaš šanse,da bi kupil kaj pretečenega ali drugače pokvarjenega.(kar sem v dveh drugih znanih verigah že pokasirala…)Imajo res fajn kontrolo!Pa še dragi niso.
Seveda,če si zaželim kakšne super delikatese grem pa v MM,pa prosim,ne takoj pisat da je Lidl pofl,Mercator ,Tuš in Spar pa zgled svežine in kvalitete!(:(:
Ker ni res!

Meni je Lidl super so poceni,všeč mi je tako kot je rekla Pajdikova ljubica nimaš šanse kupit nekaj pokvarjenega… Mleko mi je dobro,mi ga popijemo res veliko tako da ponavadi kupim dva ali tri platoje po 12 l.
Kupujem pa res veliko stvari tam-sladkor,mleko,margarino,smetano,sir-trapist,včasih suhe salame,šampijone v kozarcu,jajca,sadje,zelenjavo (imajo veliko lepšo in boljšo kot drugje),wc papir,papirnate brisače,robčke,za tla pomivat,Vanish… ma ni da ni kadar grem na redni nakup imam ponavadi poln voziček in dam 70-100 E.

Hvala sem kar potolažena, kajti imam otroka starega 2,5 leti spije ga skoraj 1 l na dan in mi je res pomembno, da je mleko vredu čeprav je poceni. Sicer v Lidlu kopujem še druge stvari in so mi tudi ok.

Fendre

Ma zadnjič sem se opogovarjala z gospodom ki pri nas polni mlekomat in če je za verjeti veliko slovenskega mleka mi ne popijemo.Baje gre zelo veliko čez mejo mi pa uvažamo tujega in prodajamo kot svojega

ja, to drži

Res je. Mi pa pijemo češko, madžarsko itd.

New Report

Close