Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mlinotest – torte

Mlinotest – torte

Mene zanima, če je kdo že naročil torto za rojstni dan pri Mlinotestu in kako ste bili zadovoljni. Zanima me še nekaj, koliko približno tehta klasična okrogla torta. Pri Mlinotestu piše, da pride kg torte 13,26 EUR. Koliko je potem teža klasične, 1kg ali 2 kg.

Aja, še link, tole sem mislila.

http://www.narocitorto.si/index.php?akcija=izberi&sifradruzine=6&menuid=60

Hvala.

Jaz jo naročim pri njih. Glede teže jim pač poveš koliko želiš ali 1kg ali 2kg ali pa tudi 3 kg. Tiste ki jih pa kar tako kupiš so pa tam od 9 E pa do ene 12E. Sam to so tiste ki jih dobiš kar tam v hladilniku ne vem čokoladno, beneško, karamelne okuse in verjetno še kakšno.

Mi smo zadovoljni naročimo ali beneški okus ali pa čokoladni, ker sadnih ne maramo. Po moje dobiš pa okroglo tudi že za 1kg sam je bolj mala.

Mi smo naročili 3x. Nekje 2 kg je malo večja torta, ni pa pretirano velika.
Se sedaj točno ne spomnim katere vse smo, smao so bile ok, niso bile sicer vrhunske, a čisto solidnega okusa.

Hvala Teja. V bistvu me zanima, ko naročiš recimo rojstnodnevno torto, koliko tehta? Ker ne vem koliko kilogramsko naj naročim, da bo za 12 ljudi.

Kaj pa okus? Je dobra?

jaz sm bla na dveh r.d. tam kjer je bla mlinotestova torta je bla ful dobra,kjer pa je bla iz perle ni bla v redu,mogoče so meli slab dan

Za 12 ljudi naroči 2 kg in boste imeli še za repete. 🙂 Več kot 2 kg nikakor ne.

saj sem ti že napisala o okusu.

Super, najlepša hvala vsem 🙂

Ja za 12 ljudi je čist dovolj 2 kg. Ne pretiravat. Jaz jo naročim tam do 3 kg ker dobi tamala še sošolce pa potem še žlahta ma še vedno ostane.

No ravno sedaj jo naročam za moža in sicer bom beneško meni je ta okus ful dober. Je pa tako če večkrat ješ eno inisto se naveličaš.

Meni so tudi iz Perle dobre, še zmeraj ko sem jo jedla je bla super.

New Report

Close