Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mljet

Mljet

Lepo prosim, če mi lahko svetujete karkoli glede tega otoka, ker nameravam iti ta vikend dol za 14 dni v kamp, vendar sem slišal, da odkar so tam snemali reality show, da je ta otok natrpan do konca in tudi zelo drag, tako da mogoče, če ima kdo kakršno koli informacijo, ki bi bila uporabna naj mi lepo prosim svetuje, če si še premislim in grem ponovno na Korčulo:-)
Hvala vsem in lep dan še naprej, Aljoša

Zelo drag, zelo lep, vendar kakor za koga. Za male otroke že ne! Ni igral, ni slasčičarn, ni zabave, ni otrok. Lepa je narava, jezera. Tam si lahko sposodiš zastonj kolo in za plačat avto. Raj za ribolov in potaplajanje. Večina gostov bogati stari turisti z ogromnimi jahtami iz Rusije…..

Info so iz lanskega leta, kar se letos gneče tiče ti pa žal ne znam povedat.

Lp miša

Jaz poznam tipe, ki so trenutno doli, pa se zelo pohvalijo. Ker so tam že bili in poznajo situacijo, dvomim, da je drugačna od običajne. Mir in lepota. Pa zakaj ne bi bilo za otroke, ne vem. A res vsi potrebujejo kričala pa animacijo pa igrala, pa kaj še vse, da preživijo en lep dopust? Edino zdravnika pa res ni kar takoj vsak dan pri roki. To je pa zame en velik minus.

Mi tam dopustovali lani, v kampu na sredini otoka, v 14 dneh prevozili skoraj 600 km po otoku :o(

Otrokom primerne plaže so na južnem delu otoka (mivka) ali pa na jezerih v nacionalnem parku. Sicer jih je še nakaj vmes, ampak stvar je taka, da moraš do tja z avtomobilom.

Odvisno sicer, kje boste nastanjeni.

Sicer pa je lepo, zeleno, posebno, le malo predaleč (12 ur do Dubrovnika ni mačji kašelj in potem te čakata še dve uri vožnje s trajektom…)

Je pa res, da se je otok v zadnjih 10 leti precej spremenil (v smeri turizma, obljudenosti…), po omenjenem reality showu pa verjetno še malo bolj…

Lep dopust, kjerkoli…

aja

Meni je bilo na Mljetu zelo všeč, nisem pa bila v kampu, ampak kar v hotelu v Pomeni. No, saj je to edini hotel. Je pa za pohvalit, kar se tiče vseh njihovih storitev. Res pa je, da ni nobene zabave, plaža ob hotelu ni primerna za otroke. Ob jezerih je mogoče kakšen lepši kotiček, vendar se je treba do tam sprehodit.
Je pa narava (sploh jezera in okolica) res lepa. Pa jutranja rekreacija, ko večina še spi.
Zame največji minus je pa dolga pot. Midva sva šla do Pelješca in potem na trajekt.
Bi šla pa z veseljem še kdaj dol!

New Report

Close