Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mljet – camping?

Mljet – camping?

lep pozdrav!

Iščem, iščem pa ne najdem…

Ali je že kdo kampiral na Mljetu?

Sama bi se namreč rada odpravila tja za en teden za čez prvomajske…

Torej ali obstaja legalni camp. Je v neposredni bližibni morja?

hvala za vse informacije…

lp

vse to in se vec ve ata google 🙂

bzzz

Vsak dan menjam brisace in likam kuhinjske krpe :)

Moja prijateljica je bila s fantom kakih 7 let nazaj in potem sta sla se 3krat. Vsaj takrat so imeli tak zelo divji (seveda legalni) kamp na precej strmem bregu in nekje eno pipico z vodo. Bil je privat in bila sta navdusena nad lastnikoma (par srednjih let).
pozdrav

Avtocamp Marina je super, je v kraju Ropa. Lastnika (MArina in Ilja Matana) super prijazna. Mi sicer ze nekaj let nismo bili, ko smo bili nazadnje, sta zidala = sirila koplanico s tusi in delala neke sobe za apartmaje, ne vem, kaj je zdaj s tem. Kamp je na 3 terasah, za senco oljke. V sezoni si se lahko pri njih zmenil tudi za vecerjo, najboljse ribe in jastog na svetu :-)))) Pri Marini lahko kupis tudi osnovna zivila (mleko, testenine ipd), vsake dva dni pride v kamp tovornjak s svezim sadjem in zelenjavo iz doline Neretve, tovornjak s kruhom/pecivom mislim, da tudi. Ampak kot receno, to je v sezoni, kako je za prvomajske, pa ne vem. Do morja je slabih 1o minut strme poti, lahko gres v zaliv, kjer je malo plaze, ali pa v zaliv zraven, kjer so samo skale in je treba malo poplezati, da prides do vode. S Senco je pa bolj slabo na obeh. No, saj ne vem, koliko se da za prvomajske kopat tam.
Potem je se avtokamp Mungos, o katerem nimam mnenja, ker tam nismo bili. Videt je precej bolj komforten kot Marina, ampak nekako so vedno vsi ljudje hodili k Marini, tam je bilo pa tudi sredi avgusta na pol prazno. Jooj, sem vama kar fous. UZivajta!

ma kaj pa vem no…sicer sem bila na Mljetu 2x v apartmaju in takrat tudi pregledala kakšni so kampi tam…..in hvala bogu da sem se takrat odločila za apartma, ker so kampi tam bolj bogi…..večina jih je kar precej metrov stran od obale ( razen Rope, kot je napisal- a veter 2), z malo sence…..sama sicer zelo rada kampiram, ampak v noben kamp na Mljetu me ne vleče….

moje skromno mnenje…:))

Halo anibas*-
napisala sem, napisala 🙂 Nama je bilo ravno zato vsec, ker je bilo vse na horuk in po domace. So naju za svoje vzeli, malo sva jim pomagala pri furanju kampa in v “trgovini”, oni so naju pa futrali z domaco hrano spredaj in zadaj – se mi se zdaj cedijo sline po tisti ribji pasteti, pa pomagala sva it vrse metat, madlje obirat… skratka, same lepe stvari. Je pa res, da je obala zoprno dalec in tisti klanec je totalna nadloga, je pa tudi fino, ker to pomeni, da ravno zaradi tega tam ni gore turistov. Ampak ja, vsakemu svoje pase, se dobro, drugace bi vsi na enem kupu pristali in potem bi bila sele guzva. Lep pa je, Mljet, meni se vsakic kolca, ko se spomnim, kako fino je tam zabusavat.
Lep pozdrav!

New Report

Close