Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mljet hotel Odisej

Mljet hotel Odisej

Zanima me hotel Odisej na Mljetu. Je bil kdo? Izkusnje?
Trajekt je samo s Peljesca, a ne?

Je bil kdo na Hvaru, Vrboska, hotel Senses Resort? Berem na TripA., da je fajn hotel, a slaba hrana. Še kakšne izkušnje?

Bili pred dvema tednoma. Hotel ok, hrana tudi, sobe klimatizirane, imeli mali balkonček. Prvi vtis se nam je zdel slabši kot se je po tem izkazalo. Hotelska plaža majhna in natrpana, kopali smo se največ v jezerih, pa po drugih plažah na otoku. Šli smo za cel dan npr. v Saplunaro ( mivka), prodnate zalive…in se za večerjo vrnili nazaj. Cene pijače v hotelu so hotelske. Malo stran sta dve ok založeni trgovini, tam smo kupovali sadje, prigrizke, pijačo za čez dan. Izpred hotela vozi katamaran v Dubrovnik. Prišli smo iz Pelješca, za drugo pot ne vem. Lepa narava, lep dopust, ni pa kiča in galame.

nisem povedala, da pišem o Odiseju, Mljet

O, Hvala.
Ste šli mogoče tudi na izlet v Dubrovnik? Je smiselno?
Jezera so dostopna peš, ostalo pa verjetno z avtom?

3x ja. V Dubrovniku si do povratka cca 5 ur. Dovolj za sprehod po Stradunu, ter od pristanišča in nazaj, za kaj več pa ne. Katamaran kar precej stane, 20 Eur po osebi povratna. Mi smo šli ker ne vemo, kdaj bomo tako blizu D.

Jaz sem bila pred cca 12-leti, takrat je vozil trajekt samo iz Dubrovnika, za prvo majske praznike. Bili smo zelo zadovoljni, prijazni, ustrežljivi, niso komplicirali, če smo hrano od zajtrka vzeli za ven. Je pa res, da plaže hotelske ni veliko, v Saplanuri je pa mivka. Jaz poleti tja na morje ne bi šla, spomladi ali zgodaj jeseni, pa planiram še enkrat, ker narava je čudovita.

New Report

Close