Najdi forum

Vse članke o Mljetu sem že prebrala, a odgovore na moja vprašanja nisem zasledila. Grem namreč v hotel Odisej, pa me zanima, če je kje v bližini peščena plaža, kje si lahko najamem kolo, katere so dobre restavracije, ki se nahajajo v bližini hotela, ali je kje kakšna trgovina, kaj bi si na Mljetu še lahko ogledala (razen nacionalnega parka)…
Zahvaljujem se vam za odgovore in lep pozdrav.

Pokliči direkt v hotel in ti bodo vse povedali. Ali pa se obrni na agencijo, kjer si rezervirala hotel.

Draga Vesna,
Na mljetu sem bila predlani, na celodnevnem izletu (s Korčule); takole ti bi rekla: če si popolnoma sesuta od celoletnega garanja v službi priporočam za tri do štiri dni, drugače se ti pa začne počasi frkat bi rekla. Razen nacionalnega parka mislim da nimaš kaj videt, lahko se pelješ s kolesom okoli celega otoka in to ponavljaš večkrat, ker je res majcen; da jaz vem obstajajo tri ali štiri restavracije – kljub temu da nas je bilo kar nekaj gostov pa se lastniku ali kdor je pač bil ni dalo narest zasoljeno dragih špagetov s škampi češ da je to preveč dela … sej pravim za enodnevni izlet ok drugače pa … no ja morda bo pa letos bolje!

Ribica

New Report

Close