Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu mmm, paše,…..

mmm, paše,…..

si spočit oči na dedcu, ki mi je prišel popravljat odtoke,…pa madona, a mam sam jst fetiš na plumberje:)oooo, boljše da kmal gre, ker mam že fleshe v glavi

ja, kaj čakaš?

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Haha, ga bo še kap dedca tam pod koritom, grem mal mimgrede mimo:)

zadrži ga na kavi

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Tkole, grem skuhat kavico in bomo videli….kolk se bom opogumla…….:)

eh, raje ne, da ne boš preveč razočarana, vzemi se v roke ! :))

lepo ga poglej in predlagaj kavico še kdaj

seveda tvega ali bo po njenem ali ne; samo če ne poskusi, ne bo vedla nikol

Pa malo se obregni ob njega kao,da je gužva;-)

Seveda treba je poskusiti saj brez nič ni nič.Priložnost ponujena-vrne se nobena.

sem ga tko lepo pogledla, da ni zavrnil kavice:)sam še nek ventil zavije in pride v dnevno, dokler pa sem še pri vas:)

oo, porka:) dedcu se sanja ne, kaj bi jst zdej z njim počela:)grrrrr

Kar zapeljivo stegni “lovke”po njem in v akcijo.

Pa da ga ne boš prevč obelala, ker mora sigurno še kam, kjer ga čaka še kakšna pohotnica.

Vanči ojlaa.Bi pasalo sedajle,a?:-)

madonca sem ti fouš, jst pa sama doma 🙁

če pa ne bo…, saj se bo še kaj pokvarlo a ne?

ali pa na kavo kdaj

:))tkole, še roke si umije:)ma se mi zdi, da mam itak en grdo grdo pohoten pogled in če si zdej na pride gor, si ne bo nikol.bi pa pasala oralaaaaa.

gremo se rajcat:)

ej pa dej ne no, ene pa trpimo v službi:(((((

Ej veš kaj, pasalo bi vedno sploh pa zdejle ko je maja vrgla kost

se tipknzi:)) ma sem nora:)

Dej da boš pol poročala, nujno!!!!!!!!!!!!!!!

Imaš rada jutranji sex,tak adrenalinski?

mA JA NORMALNO, POTEM JE DAN VELIKKKOOOOOOOOOO LEPŠI

Polna energije in dobre volje potem.

Ma seks vedno paše, men se kr meša dons, ko je petek, ko vem da bo spet seksa na pretek, ker je vikend pa bom zjutraj lahko malo dlje v postelji

New Report

Close