Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu mmm, paše,…..

mmm, paše,…..

Bosta sama ali mogoče vzameta še tretjo osebo zraven?

Kaj a bi rad bil zraven? Hm, mogoče kot opazovalec za začetek

Seveda kvaliteti se je težko upreti in reči ne.

Ja sam ne vem kak bi se moj kej strinjal s tem. Mogoče če bi bila kakšna ženska zraven. A ti si že bil z dvema ženskama? pravjo moški da je super

Nisem še bil z dvema Ž.,to so večne moje sanje ali želje

A ti lahko povem, da pol ko probaš le ni tako kot si si prej zamišlja, ker dveh žensk ne dohajaš. Sigurno ne:))

Zna pa biti to filing pravi.Nekaj drugačnega,nevsakdanjega.Rada sexualno experimentiraš?

Ma seveda da rada, samo trenutno eksperimentiram samo z enim, in to je moj fant. Drugač pa smo že marsikaj probali.
Samo tud tole dva tipčka na eno bejbiko ni glih tko super, čeprav zgleda dobr.
Mislim, da je še vedno moški-ženska prava kombinacija.
Sm se pa že spraševala kak bi bilo z žensko, nč ne rečem.

Kaj pa sex z neznancem recimo?te to kaj rajca?

Ja dve ženski je tudi super,ker vesta kaj najbolj paše ženski.

Ma normalno da ko vidiš kakšnga dobrga tipčka, da se vprašam kak bi blo dobr, pa to, samo kaj ko vseh ko so mi dobri ne morm probat.

včasih se mi pa zdi, da bi lahk kr kterga naskočla, ko mam pravi dan, kot je recimo danes.

Ja žal bo ostalo le pri fantazijah. Veš, mogoče pa sploh ne bi bilo tko dobr kot bi si zamišljala, pa bi bila potem razočarana.

Tko da prepustmo se sanjanju.

Da ne bi tukaj preveč…bi po majlu lahko nadaljevala pogovor?Ti imaš mojega?

Ej glih zdele sm dobila najmanj 40 mailov, mi je poslal ena kolegica, pa gledam in se smejim, pa toje za zanoret no. Ta ženska je čist utrgana.

tudi mene vzburi moment,ko vidim pravo sexi bejbo.Si predstavljam kaj bi z njo počel v sanjah;-)

Rad jih gledam in prebiram.pošlji mi kakega,če želiš.

Ej a mi lahko poveš, kaj je tko skrivnega, da ne morš na forumu z mano chatat.

ti kr povej, da bodo vsi vedli kak je nama lepo. Nč ti bit nerodno. kako sva spolno aktivna.

Mene bolj zanima kaj zdajle maja počne. Kaj praviš?

Ha,ha,seveda je treba znati uživati maxi v spolnosti in si dati duška.Si mi ful v redu,ker si odprta in sproščeno se je lahko s tabo pogovarjat o sexu in željah,neizživetih sanjah.

Ujela ga je s svojimi očmi in položila na sedežno:-)Naj uživata in izkoristita šanso:-)

Vanči kje si se izgubla V arkivskih prostorih s kakim lepotcem sodelavcem?

PRIDEM ČEZ POL URE, GREM PNA MALICO, PA POGLEDAT, ČE JE KJE KDO DA SI MALO OČKE POČIJEM

Uživaj v privlačnih pogledih.Dober tek.

Tkole, jaz sm nazaj, ni blo nč pametnega za videt, sam pa zato dobila en sladek mail, ki mi je definitivno popravil to, da ni blo nič pametnega med malco.

Vsaj nekaj…kje sva že ostala?:-)

vanchy_ka, si poredna, men kr prihajaaaaaaaaa

:-)))

New Report

Close