Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu mmm, paše,…..

mmm, paše,…..

Naj ti kar Mirella pomaga pri tem:-)

Ja lubčka zlata za oba bo dost, če ne bo fovšije, nč de kregat.

Drugač pa zunaj je sonček, pa tko lepo na mojo mizo sije, sam še kakšnega bi rabila, da bi me ob mizo pritisni, pa bi bilo. Mah bog ne daj da bi tole njur brala, bi me spet takoj napadla

Ja sex na službeni mizi in v objemu sonca mi kar kri hitreje požene po žilah,adrenalin.

Vanči kako mikavno se sliši.

A ne da je res tako. Ma sej ti pravim, da je danes da za seks, ni kaj. Kaj pa ti, maš kakšno sodelavko, ki bi jo z veseljem kam pritisnil?

Nekaj jih je katere se ne bi branil.Sedajle bi mi res neznansko pasala kaka vroča,pohotna huda tajnica

A ne da bi pasala, pa sej vem kak je ko si v službi, pa te tam pod mizo neki tišči, mimo se pa šetajo lepa dekleta, ki so praktično “na dohvatu ruke”, pa si nč ne morš, kot si ga mal v roke prjet, pa ga nevidno podrgnit, potem pa papirnate robčke in gas na WC:)

Ma dons mam pa tudi gužvo no, pridem kmalu!

pazte mal, zdaj bo pahorka pridrvela z ognjem in mečem nad nečistovanje :)))

aja, kje je maja? kaj še kar… na sedežni?
ja, priznam, da sem kar mal fovš :))

---------- le vent nous portera...

Ja to je res,ženske si pa potešite podobno.In vikend bo vroč praviš čez vikend?

Te počakam.Si fajn deklica

Sexata in skrajno uživata.Dolge hot igre so zakon

Jaz ti pridem popravit zgoraj brez v tesnih kavbojkah z gojzerji… Seveda ti nebi imela časa razmišljat 🙂

maja, tele odtoke se bo verjetno splačalo še enkrat pokvarit, kaj;)

---------- le vent nous portera...

Ja nekam dolgo “poračunavata”

In maja! Mu je ratalo uiti…ali je bil posiljen 🙂

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

pišuka mene tud zanima kaj se počne!!!

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Toliko časa jih že ni.Uboga sedežna…Odtoki se bodo spet zamašli

Evo mene spet, pa se, po moje bo tegale tipčka do konca zdelala tale maja. Me res zanima kje je. Povejte da smo ji fovš, čeprav to ni lepo.

Naj uživa,še in še bolj.”tata i ja bi ovo radio”;-)

Ma zdej pa reč če je to fer, da se eni matramo v službi, drugi pa uživajo. Ni pravice. Škoda da se še men ni kej zamašilo:(

Loh ti hitro zamašimo; tistih 60 km, pa ga maš not:-)))

Ah, to bi predolgo trajalo, jaz bi zdaj, takoj!!!!!!

Lahko kar sama zamašiš in pokličeš majstra…samo,da ne bo prišel kak tak,ki je pred penzionom,s prekomerno težo,neurejenih las in piškavih zob?:-)Te katastrofe ti res NE želim.

New Report

Close