Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu mmm, paše,…..

mmm, paše,…..

vanchy, polej si pa precvikaj en kabel pri kompjuterju, pa pošlji po tehnika, da ti zrihta. če je seveda za kej… 😉

---------- le vent nous portera...

Jaz tudi!!Nemudoma

Je pa vseeno treba malo predigre, ne bomo kar na brzake:-)))

Žal ne bo nč s precvikanimi kabli, ker tehnik žal ni mlad, ampak en ubogi dedec, ki sam zase ne ve, kaj šele za ženske. Žal.

Ma nč bom kr do doma na mojga počakala, pol pa sam nej se pazi. Uh bo spet vroče. Se bom pr kuhanju doma skoz za lonce stegovala.

Sedi na bicikel in vozi po luknjah

Ej, dobra ideja, pa en vibratorč si naštimam pa bo. Mislim no, tolk mi pa ne primanjkuje seksa.

Raje mi povej če si še vedno kej potreben?

Seveda sem.

Se mi zdi da se dons kr mal nazaj držiš

Ja malo se pa moram.Saj pravim,da bi po majlu kako več rekla o tem in onem.

Vanči ti si res vznemirljiva,a prijetna pupa.

Ma Ondi no:)))))))))

Spet boš reklu, kako sem nesramna….sam….daj no!!

:))se sam nasmehnem, čist brez besed:)))))99

kaj je zaj to maja, nič poročanja? ali je padel na limanice ali pa si bila tako razočarana, da toliko časa nisi nič napisala…

povej zdej maja sta se dala dol al ne!!!??

kako je zgledal prvi korak? in naprej seveda, dej povej prosim!!!

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

dol se nisva dala, sva pa šla oralo, v bistvu sva sedela in žulila tist kafe, hehe, pa mislim da sem že mencala tko, da je vedu da nekaj je in je sam rekel, če mi ni nerodno, da se mal igrava in je blo dobr, men bo pa zihr še kaka pipa crknila drug teden

no, pa še kaj poročaj 😉

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

ohhh,oh, ho, ho.

babnce, mater ste naivne, maja20 vas nateguje.
“idite” na Irca, tam bo bolj napeto, v treh minutah bo vsaka slečena.

Sarah, pretrgaj si neke “lajtunge” v stanovanju, pa te pridem jaz obiskati s kištami orodja, da to ponovno kao popravim.

Berlingo “hitri servis”

saj sta samo kafe pila in se (seveda oralno) pomenila

ti ki mostove gradiŠ znaš tud doma kaj poštimat, cool

me boš rajš na kakega lepega peljal in potem…ne vem, odvisno od vremena

🙂

ups, pomota, tisti z mostovi je nekdo drug

no, bi šla na most ali kam drugam

Če pa tako rad pohvalim iskrene,temperamentne in direktne punce.

norton, saj v resnici ni važno, ali gre za provokacijo ali resnični dogodek. tega itak nikoli ne bomo vedeli;)

New Report

Close