Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mmmm

mmmm

to je starn od enega mojih dopisovalcev s katerim se odlično razumem….je reko da mi bo v kratkem poslal ene škornje

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

:)))))))))))))) Ta pa še vedno verjame v to, da na po velikosti moškega čevlja lahko sklepaš na velikost… ja 😉 :)).

Sicer pa: mmmmm…. My dream guy 😉 :)))))))))))))

Hehe, a si zamisliš tako bolj romantično situacijo: ležiš pred kaminom, ravno ven iz bane, in čakaš… Pa pride ta tip oblečen samo v njegove škornje…… Mater, prisežem, da bi me morali zaradi histeričnega smeha v bolnico peljat 😉 :))))))))))))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

:)))))

samo je res to…kolko maš vlke šuhe takega tiča maš…jaz nosim številko 17….samo jaz sem zadovoljen :)))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

U mater! Se mi pa smiliš… Še jaz kot babnca imam številko 39 😉 :)))

Ali pa so to mogoče ameriške mere 8)? 😉 :))))))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

amerika je daleč pred mano….po ameriško sem že v minusu…ampak še vedno diham 🙂

😉 :))))))) Pa si že razmišljal, da bi šel med gejše? 😉 :))))))))9

ne mažem se rad po obrazu 🙂

Tja, vidiš… Ampak taaaake moške bi tam lahko spoznal… 😉 :))))))))

sem pač izbirčen…mogoče kdaj kasneje 🙂

… :))))))))))))

…uni podlitik Kreft…dam neki stran!
;-))))))))

New Report

Close