Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mmmm, hočem ga

mmmm, hočem ga

…. tako lep je, tako slasten, tako vabljiv……. mmmmm….. pred mano stoji, pokončno in nagajivo……….. vabi me, da ga primem v roko, slečem do konca……… mmmmmm…… sline se mi cedijo…… ponesem ga k ustom, razprem ustnice…….. ga obližem…….. potem pa celega zarinem notr……. in si ga privoščim……… mmmmm…… keku paše……….. kako ga obožujem……. madonca, odvisna sem od njega…………. samo še on mi gre po glavi………….. samo še njega hočem……….. oralno in nič drugače……… ooooooooohhhhhhhhhhhh…… Božiček, prinesi mi ga!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

A se vsem nocoj tolk hoče žret?
Jest v špajzi že robo s pretečenim rokom praznim…pardon polnim vase!
Kok sem lačen!Vsega!
🙂

….za tem postom je že pršla božja kazen.Tolk mi gre zdaj na kozlanje,da bi prosu,če kako porkarijo kdo napiše……da bom šu lažje bruhat!
:-(((

Packarijo!? Hmmm…

… a kaj vohaš, kako sem prdnil sedaj ;)) Ufffff…

…sam, trebuh je pa popustu :)))) Probaj še ti ;))

Mi je Miklavž prinesel take dobrote, da sedaj sekaaaaaa….

😉

Frend!
Hvala za pomoč….sam bi moglo bit kaj bolj hard.Moj želodec prenese veliko!
😉

Se mi je zdelo…

Predlagam, da pogledaš poročila, na TV…

😉

Hely, Hely… kaj pa ti to stokaš!?

Opsss, saj sedaj si pa utihnilaaaa :))) A maš oralnoooo…
😉

Je pojedla zobno ščetko nemara!
😉

Johanka sibaj ti rajs u seks shop…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kako,da se ji nis ponudla za svetovalko?Saj si ja frendica njena…pa izkušenj maš baje tud polno?
;-)))

ne seri..vsak ma svoje veselje potrebe..kva cem jaz njej o tem..ona ze ve kako in kaj;))..ji pase lada..men pa un;))..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

pejte kar obe

in mi kaj prneste;))

send $

okej..ampak ce ne bos pol to uporabljal pazi se ti naju;))

mala, spet si lumpa;))

send $

mi pase..ko mi reces..dobro jutro moja mala..;))..ej..ma lumpa sem itak zmer..brez tega pr men ne gre…;))…in ej..a ves da sploh nisem drugac mala..sem baje velka za zensko;))..zato caki se ti mene..da me ne bos na kofetu od spodaj navzgor gledu;))..in ti bom jaz rekla..o cao mali..kuga bos pil;))..haha

petke ne naredijo zensko;)))

send $

jade..jade..ce mam pa se petke..grem pa ze poveljevat..haha..in ej..zenska sem..aha..in to brez petk..priznam;)

😉 :))))))))) Od kod mi je že to znano…? 😉 Hehe, ene pa res ne rabimo petk 😉 :)) – pol bi bile pa res že velikanke ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

a s’ tud ti visoka al kaj?;)

send $

a pol se pozibavas brez ;)))

send $

pozibavajo se itak moji boki..in ritka..pa al so petke al ne;))

madonca, Sonči…. ga rajcaš ti tega našga Mikija…… hehhe…. teku v petkah…. zdej te bo pa vprašu, če noseš podvezice……… hehe

aha!

send $

ma ne..
Sonci je sigurno brez;)!

send $

New Report

Close