Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mmmmm, čokolada…

Mmmmm, čokolada…

Katera vam je najljubša?
Ja, vse so OK, če ni drugega…
Kakšne posebnosti tu in tam, sicer pa jaz že od kar pomnim, prisegam na tisto z veliko, s celimi lešniki. najboljša mi je 500 g Gorenjka, kjer je fuuuullll lešnikov – ostalim kar preveč in m i zato pripade večina.
Kaj pa ve, s katero največkrat grešite?
Lp, Mateja

marcipanova

1.Črna, 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}-na, Lindtova
2. After eight ploščice
3. Mon cherie
4. Žele bonboni, obliti s čokolado
5. Vse Gorenjkine polnjene

/ampak ne danes, po Martinovem basanju s hrano, danes je post/

Jagodna Finesse in Milka z jogurtom! Teh dveh nikomur nikoli ne ponudim…. ;o)))

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Dolfin z ingverjem,ali z arancini,ali z masalo 😛 Pa vse od Neuhausa:-)

Samo, da je čokolada :o)

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Uh … prav odvisno od tega, kaj mi v določenem trenutku najbolj paše. Kak dan bi se udušila v Milkini z jogurtom, pa všeč so mi tudi une od Lumpija – dvobarvna pa ona z rižem, pa da ne govorim o tisti Milki s piškotom… ali pa Gorenkina z lešniki … ali pa Bali (mmm) … al pa Smarties čokoladice … pa … … … oh … a lahko kar posplošim in rečem vse po vrsti? :))))))) ;)))

Zadnje čase sem postala čisti čokoladomanijak … :))) ;)))

Tudi meni je ni čez Gorenjko. Čeprav pa nimajo marcipanove….
Imajo pa zdaj nove okuse.

Poleg tega se lahko včlaniš v Čokoman klub – meni so pred kakimi desetimi dnevi poslali 100g čokoladko kar tako, drugače pa te obveščajo o novostih, predstavitvah, …

Več glej na:

Pa: na čokolado!

Velika milka čokolada, mlečna, brez vsakih dodatkov. Sama vedno pravim, da je škoda čokolade, da bi bili v njej lešniki, njami ; )) Jaz pa na dieti ((.

Nobena! Je nimam rada…
Se pa sprašujem od kod kilogrami…ha ha…

V vseh oblikah in velikostih….;-)))))))))))
Samo da je …

Veliko čokoladnih užitkov vsem!!!

Za vsakodnevno uporabo mi je najbolj všeč riževa čokolada pa tudi dobre stare Milke se ne branim. Za posebne priložnosti pa kakovostne temne čokolade, ki morajo biti nujno v zelo tankih ploščicah, vsake toliko si privoščim kakšne mnjami bombonjere, se pridružujem mnenju mmmmmm, čokolada…

Najbolj Gorenjka z lešniki, lahko z dodatki rozin, pa tudi temna z lešniki. Drugače pa še milka z lešniki, pa finessa marcipan, pa ena jugoslovanska riževa, pa da ne pozabim ritter sport z lešniki , pa gullet temna z lešniki…a sem še kaj pozabila, ja za silo je vsaka dobra, se prvo silo (pač da ne planim po celi 300 g čokoladi) si raje privoščim kinder bueno ali twix.
Važno da ni sadna, pa kavna in jogurtova!

Mmmm, najraje imam Toblerone. Modro. Potem pa Gorenjko. Mi je dosti boljša od Milke, ker me po Milki vse peče. Preveč sladka. Bljak:))))) Še dobro, da mi pa čokolada ne diši kaj preveč. Imam raje žele cukre. Tiste taprava, tastare.

Pravzaprav ne čisto čokolada, ampak Nutella (te pa ne sme nikoli zmanjkati), po možnosti italijanski ali avstrijski proizvajalec.
Nina

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Vse Ritter čokolade, pa Snickers king size, pa ta velika gorenjka s celimi lešniki, pa ..

Čokoladni pozdravček, Maja

Jaz pa sem ljubiteljica temne čokolade.

Gorenjkina s 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kakava je skoraj vedno na zalogi. Včeraj sem načela Gorenjkino temno z lešniki, zelooo lepo se topi v ustih. Bila pa sem zaročarana nad Gorenjkino 300 g jedilno, se mi zdi, da se je pokvarila. Je še katera to opazila?

Sicer se tudi Milk ne branim, najraje imam nesadne okuse.

Od čokolatinov imam rada Griotte in Mon Cherry.

Toblerone ni varen pred mano in Nutella trepeta, ko odprem omaro in me zagleda z žličko v roki :-))

Natassa

Gorenjkina s celimi lešniki – ravnokar se mi smeje z mize, jo je mož dobil za rojstni dan, pa mi jo je takoj predal – ta bo zate! Po moje jo bom zdaj kar odprla, ko že toliko govorim o njej :))

Sicer se tudi milke ne branim, pa ferrero rocher pa … se moram že obrisat okoli ust :))

Glavno da je čokolada!

Ni vazno,samo,da je cokolada…me pa malo skrbi,ker mi vsak dan pade cukr :)))

Hoj, jaz pa sem zadnjič imela priložnot poskusiti Cadbury rum rozine. Moram priznat, da me je zadelo. Čisti preverzni užitek.

Od sedaj naprej ji bom zvesta in je ne bom delila z nobenim. Do nadaljnega, ko me bo spet zadelo kaj drugega.

Lep pozdravček,

V.

Lešnikova Gorenjka je zakon.
Pa vse nougatove praline iz Čokoladnice v Olimju.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Kakršnakoli čokolada z velikimi lešniki!

Ampak odkrila sem Gorenjko s pistacijami …….

Tako da se ne morem več odločiti katera je boljša!

Nataša

Crna Gorenjka, Lindt…

Pa zdej imajo v Rustiki tazne take… iz Tanzanije, Zambije:)))))

Ful dobr. Vec {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, bolj mi je vsec.

T

Enako!!!

gorenjka 500g s tavelikimi lešniki 🙂 njaaami … smo jo ravno zmazali … drugače 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Lindt … ampak 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} lindt je pa mal tu mač …

B.

New Report

Close