Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MMMMMM

MMMMMM

Kaj se vsi crkljate pod koutrčki,ajde naj še vas zebe v noge tak ku mene…Hitro kava se že kuha…DOBRO JUTRO!

Dobro jutro…..Jst šibam zdajle laske pofarbat…..preveč sivih že ven kuka………mejduš…:-)))
Vsem skupaj želim lepo nedeljo……sonček že sije…!
🙂

Dobro jutro, gmajnica. Jaz haram po hiši že od petih, dva mrzla kofeta sem že spila in …. pestujem danes neko čudno počutje!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Boljše kot sicer , ali se ti zdi , da je vse oblačno ?
Jutro Mariči..

zatu k se radi …sploh pa stiskamo…..pa zatu k je bla nedela……a ti mas kej za pod koutrck….pa ne mislm na termofor,pac pa na kaj bolj konkretnega…ce nimas ti pridem jaz…….mmmmmmmm

ziveti danes za jutri.....ljubiti jutri mocneje kot danes

moško ali žensko ?????????’

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Eh, zeko, ne da se mi le zdi, da je vse oblačno, ampak tudi je. Sem tako zelo utrujena. Neke motivacije v tem tednu nisem našla prave in neki odnosi se krhajo in to je tisto, kar me blazno skrbi. Eh, kaj čem stokat, kot kašna babica, bom morala kar pokonci iz čepečega položaja, mrbet pa bo?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

.

….mislil in pisal sem witaNovi…hm…..gej pa niseeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!

………………………ker bi rekla, da si ž. sp. :-))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

….. to pa ne ,se vedno imam tiste izrastke na kontra strani trtice,oziroma zakrnelega repa…….

:-)))

Ti se kar smej … sam pa nisem za menjavo spola… mi je tako cisto vsec… le da imate zenske vcasih samo svoj prov…in pridejo nesporazumi ,krivi smo pa mi, ki se drzimo in hvalimo z svojimi prasniki… kako ima kdo velike… a doma smo vsi enako lepo tiho pod mizo….

hahahaha je rekla in se globoko zamislila…ahaaaaaa….:)))))))))))))

New Report

Close