Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mmmmmmmehko in toplo

mmmmmmmehko in toplo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Oooojej… kosmat že, kosmat (malo mora bit 😉 ), samo ne pa da je medved na dveh nogah!! 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

nimaš pojma….bolj ko je kosmato boljše je…če bi mene vidla bi se itak prestrašla…!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Ne, ne… Kosmate morajo biti: prsi, potem tam od popeka pa vse dol do… In noge morajo biti kosmate, pa rit tudi malo…. Hrbet pa nikakor! Tako. 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

mah..jaz samo po vekah nisem kosmat

:)))))))))))))))))))

kane da, kak so babe nazahtevne…samo da je neki kosmatega….pa je OKi

leta letijo - iščem stevardeso.....

aha :)))))

Sem ti že preveč pokazu!
😉

New Report

Close