Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mnenja??

mnenja??

lp

Saj po mojem se to v prikriti obliki že dogaja. Pa ne mislim, da novorojenčke dobesedno umorijo, ampak menim, da se za kakšnega res bolnega ali prizadetega pač ne “potrudijo po najboljših močeh”.

Evtanazija kot evtanazija pa – ne vem, sliši se grozno in niti predstavlajti si ne morem (in nočem), kako bi jaz ravnala v takem primeru.
Ob pogledu na nekatere otroke človek res nehote pomisli…. naj mi Bog oprosti… ampak mi, ki nimamo takih izkušenj, smo lahko pametni….

ja, lahko je pametovat, če imaš doma zdraveg aotroka. jaz sem ista. Zdaj se zgrozim samo ob misli. Če pa gledaš revčka bogega, da se matra iz dneva v dan, iz minute v minuto in zraven zelo trpi? Kaj pa vem. Grozno, da sploh mora prit tako daleč.
Sem enkrat brala en članek, da je danes tega kriva predvsem napredna medicina, ki omogoči, da se rizične nosečnosti obdržijo. Če človek tako pogleda je res,da preprečujemo materi naravi, da bi storila svoje, potem pa rojevamo prizadete ali bolne otroke. Pa da se razumemo, ko sem prvič splavila, bi naredila vse da bi otročka obdržala. Ti ne pomaga veliko, če te vsa okolica prepričuje da je tako najbolje. Jaz bi takrat tud 24 ur na dan mirovala, če bi kaj pomagalo.

New Report

Close