Naslovnica Forum Starševski čvek mnenja glede avta na linku honda civic

mnenja glede avta na linku honda civic

Kakšen se vam zdi ta avto, enim so mnenja deljena da ni lep ampak meni se zdi čisto vredu pač estetika ne vem no, notranjost je svetovna sredinski del je kot da bi sedel v 100.000 eur vrednem avtomobilu.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12369881&display=Honda Civic 1.0 L COMFORT

Novi Civic?
Meni je všeč. Le od zunaj zgleda dokaj agresiven, kar pa mislim da se da omiliti z barvo. Pri črnem verjetno zračniki ne izstopajo tako hudo.

Edino sistemu Start/Stop bi se jaz raje izognil.

super avto…zelo dovršen. Kot za vsakega japonca je verjetno vzdrževanje malo dražje. Sam bi se odločil za malo močnejši motor, ker sem proti tem 1.0 mlinčkom.

Rok-1:
čemu je start/stop problem, saj se ga lahko izključi?

Pa saj ni tako slab motor 95 kW, 130 KM …

Ja no saj… lahko ga tudi izključiš.
A zahteva vsaj 2x do 3x dražji akumulator z drugo tehnologijo in ne vem ali je to potrebno tudi če je sistem izključen.

Avto v splošnem super, z veliko opreme, odličnimi motorji in odličnim podvozjem.

Notri pa za moje pojme prekrampasto in pretrdo narejen. Plus armatura grda za popizdit.

Sem imela predprejšnji model Civica – zakon! Še danes mi je všečen. Potem je Honda žal izgubila kompas. Tako oblikovno kot glede motorjev. Ko sva kupovala drug avto (Civic je bil še pri hiši), sva šla najprej gledat Hondo. In razočarana zapustila salon zelo hitro. Notranjost opazno bolj ceneno narejena kot pri tisti, ki sva jo imela, armatura razštelana. Motorji tudi kr neki, oblikovno pa kot rečeno, vsaka naslednja bolj porazna, te na linku ne bi imela niti, če mi jo šenkajo:-(

Kolegova 12 let stara honda mi je dosti lepša od te. Zunaj obup, notri kar nekaj. Srednji del kot da si v 100 jurčkov vrednem avtu? Si ok? Tesla je vredna 100 jurčkov pa ima 10000x lepši srednji del armature kot tole. Če ti je všeč si jo kupi.

Notri lepa, zunaj grda ko smrt, predraga za to, kar ponuja, 100x raje kupim kakšnega priusa (tanov model tudi grd, ampak vsaj tehnika na nivoju), tudi kakšno leto rabljenega, ali pa auris hibrida.

Novi model je grd, zelo grd. Armatura je šla iz futuristične na starinsko, togo. Zadnji sedeži, ki so se pri starem modelu lahko v 5 sek dvignili ob naslonjalo, te funkcije nimajo več. Sprednja maska je grda, starinska, zadnja je še hujša.
Avto, ki je veljal za športnega, je izginil v grdih, starokopitnih in ostrih linijah.

Civic type R je bil čudovit avto, še danes na cesti izgleda odlično, tole škatlasto sranje, kar so skropucali zdaj, ni za nikamor.

Gospod župnik nam je povedal, da mora avto biti nemški, ta je premajhen, neuglajen in vulgaren, za krščanskega človeka to ni, samo za ateiste.

Eni prisegajo na Nemce, eni na Francoze, eni na Japonce…
To je stvar posameznika, jaz res ne vem.

Meni je strašno grda, ampak to ni merilo. Odsvetocal bi nakup, ker nima samodejnega zaviranja v sili, prepoznave pešcev, radarski tempomat. Ptci dve zadevi se mi zdijo za današnji nakup must be.

Veliko podobnosti med nacizmom in katoliško vero….

Še vedno mi pa ni jasno, zakaj župnik rabi velik avto….

Imam avto prestižne znamke, ki ima vse, kar naštevaš.

Praktične izkušnje: Enkrat si bom bučo razbila, ker mi štopne na ful pred vsako rampo, ki se prepočasi odpira. Ko je bila pa kritična situacija in mi je otrok priletel pred avto, je bila moja noga hitrejša kot je sistem sploh dojel.

Tako da eno je teorija, praksa pa nekaj drugega. Za volanom je še vedno treba biti predvsem povsem zbran.

no lahko rečem, da mi je ta nova honda lepa res samo po notranjosti ampak, ko pa pogledaš zunanjost pa pokvari vse.
ne vem kako je bil lahko v sloveniji ta avto razprodan že ko je prišel, a imajo slovenci očitno radi tako gre avte da ne veš ali je lep ali grd meni je tko tko vmes, lahko bi se bolje potrudili ne vem kake oblikovalce imajo to, k nimajo okusa za estetiko razen po notranjosti no bi še rekel da jo imajo.

Ha ha, avto razprodan. Jasno, iz istega razloga kot ženski čevlji št. 36: ker vsaka štacuna naroči po en par.

BTW, Honde iz zaloge so bile vedno BV in zeloooo malo jih je bilo. Vedno po naročilu, če si vedel, kaj želiš.

Meni so Honde od nekdaj všeč. Nekaj posebnega.
Njihova modra barva je top!