Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Mnenja o t2 operaterju

Mnenja o t2 operaterju

Zdravo, zamenjal bi internet, televizijo in telefonijo z A1 na T2 zaradi 30 % manjšega računa, zanima me mnenje predvsem tisitih, ki imajo T2 telefonijo

imamo samo internet. brez vezave… torej če se nam jutri sprdne lahko odidemo. nikoli težav. mislim da so od kar imamo (sigurno ene 15let) bila 2-3 izpadi da ni bilo… kabel jim je šel al nekaj ne vem…

enkrat smo bili v btc pa je siol imel nek kot štant… pa smo malo za foro uprašal in je rekel tist ta je bil nek “višji” (reklc je mel) da odsvetuje 🙂 siol. da so motnje in da je tudi sam šel na t2. brez zajebancije. ne morš verjet samo je res. 🙂 to on nebi smel drugače itd…

tako da priporočam t2

edina “slaba” stvar kar je da majo posla z cerkvijo… sam dobr nate kot naročnika oz uporabnika to nebo imelo upliva

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

pojdi malo na akos, poglej pokristost mobilnega omrežja t2. katastrofa of katastrofe. ni čudno, da šenkajo tiste telefone, če jih ne moreš uporabljati.

 

Telemach je najboljši, kar se tiče vsebine, cene in pokritosti

nova
Uredništvo priporoča

Zaradi slabega odnosa do strank smo odšli iz Telemacha na T2. Vse laufa, internet in telefonija. Zelo smo zadovoljni. Sploh ni res, da ni pokrito omrežje, vse dela! Smo zelo zadovoljni, so prijazni. In nobenih težav še nismo imeli!

T-2 je super za vse – internet, TV, stacinarna telefonija delajo zelo v redu, tudi telefonska podpora in ljudje v poslovalnicah obvladajo svoj posel, samo mobilna telefonija je bolj slaba šala. Smo v 21. stoletju pa še vedno nimajo telefonske tajnice-telefonskega predala za sporočila. So jo imeli včasih, pa so jo ukinili. Tudi roaming v tujini malo dela, malo pa ne.

Imam telefon prek T2. Čist ok dela. Tm kjer pa nimajo signala, te pa itak takoj vrže na Telekom oz Mobitel. Tko da signal je skoz, če ni od enga je od druzga 😉

Smo na t2, komplet vse. Zelo zadovoljni. Prej smo bili na A1, nismo bili zadovoljni.

T2 ima vsak moj klik v arhivu.

Imam fantastičen ruter. Ko sta bila fanta od T2 pri meni smo nekaj čarali z ruterjem . Proizvajalec ima točen naslov ruterja. Tudi fizično adreso MAC.

T2 je po mojem najboljši slovenski operater.

mam oranžni dioamant + stacionarni telefon + špe eno dodatno naročnino (mini)..deluje vse bp

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Hvala za informacije, po vsem povedanem, ste me prepričali, grem na T2, pa potem javim

T2 daleč najslabši teleoperater. Težko težko prekineš pogodbo. Zavajajo, ne povedo kaj vse moraš narediti, da prekineš, ne pokažejo dokumentov, ki jih podpišeš. Preklicala sem po veliko kolonijah. De vedno ne vem koliko ne bo stalo. Ne k njim niti pod razno.

Odgovor na objavo uporabnika
Irena280, 31.12.2021 ob 16:21

T2 daleč najslabši teleoperater. Težko težko prekineš pogodbo. Zavajajo, ne povedo kaj vse moraš narediti, da prekineš, ne pokažejo dokumentov, ki jih podpišeš. Preklicala sem po veliko kolonijah. De vedno ne vem koliko ne bo stalo. Ne k njim niti pod razno.

V našem primeru to niti slučajno ne drži. Smo bili na T2 in presedlali na A1. Ker je moz ugotovil, da so cenejši. Ķatastrofa na kubik. Za tiste 4 eur na mesec, sem rekla , da jaz plačam  toliko problemov je bilo. Zdaj smo ponovno 3 mesece na T2. Špila, vse mirno, brez problemov.

Prej pa so bile prekinitve, mož je bil s centralo že na ti… nikoli več kaj drugega kot T2.

 

Kolonijah? Na počitnice tudi vozijo?

😎😁

Mi imamo že vsaj 15 let vse pri t2 in smo zelo zadovoljni. Cena, ponudba, odličen in hiter servis. Kar tako naprej! 🎄

Od 2014 sem pri njih. Niti enega izpada – do sedaj.

Meni so zelo v redu.

Odgovor na objavo uporabnika
t2 najslabši, 19.05.2021 ob 11:56

pojdi malo na akos, poglej pokristost mobilnega omrežja t2. katastrofa of katastrofe. ni čudno, da šenkajo tiste telefone, če jih ne moreš uporabljati.

 

Telemach je najboljši, kar se tiče vsebine, cene in pokritosti

T-2 mobilno omrežje gostuje pri Telekomu. Torej, če je pokritost T-2 mobilnega omrežja slaba, res ni njihova krivda, ampak Telekomova 😉

Sam imam optiko pri T-2 ker mi vsi ostali “igralci v optičnem trgu” do hiše niso znali pripeljat FTTH. Telekom je sicer šel postavit omarico, vendar primarnega in sekundarnega voda niti niso razpeljevali od vhoda v vas.

Tudi ponudba za 750/150 je bila cenejša od vseh ostalih ponudnikov.

Nas je tudi t2 pripeljal iz kamene dobe telkomunikacij. Od maja lani Bp, 3 manjši izpadi, ne omembe vredni;, rešljivi z moje strani-odklop iz štroma in ponovni zagon. Oranžni diamant hbo, 3 Tvji.

Edin serijski router ima slab wi fi signal, kar pa sm itak vedu da bo.

Odlični so na T2 , smo zelo zadovoljni.

Tista, ki piše, da ni papirjev bilo za videt. So vse na mail pošiljali v času korone, če si našel kakšno drugo opcijo.

Tudi vmes se je dalo spreminjati paket. Če znate na FB in MON pridet  potem se potrudite in preberite njihove ponudbe in prečekirajte kateri paket vam ustreza. Super ste.

 

No, v nedeljo še en manjši izpad, router ni spustil zgleda pravilnega signala na TV številka 1. In se je itak črni škatlici mal zmešalo.

Odklop routerja za 17s iz štroma, in vse dela bp.

No, vsega 4 mini izpadi v 2h letih, ne omembe vredni.

T2 mobilno omrežje je zanič. Kar naenkrat nisi več doseglijiv za klice.

Športni progrem T2 pa ne prenašajo tenisa.

 

Kakšnih 15 let smo na T2. Vedno vse ok. Kontaktni center lahko samo pohvalim. Zadeve rešujejo takoj.

Sem pa se pa pred dvema mesecema  priklopila na en nov paket, ker mi je prejšnji potekel. In glej ga zlomka – imam popust, zaradi česar plačujem še manj kot v prejšnjem paketu.

Moti pa pa edino to, da moram na Hrvaškem vsakič ročno nastaviti njihovega operaterja za mobi. A morate to storiti tudi drugi uporabniki T2?

Ze vec kot 12 let na t2..vse dela kot je treba…prijazni,se oglasijo ma telefon…zaenkrat mi niti na misel me pade da bi jih menjala..

15 let pri T-2 in sem zelo zadovoljna. Vedno so hitro dosegljivi in eventualno napako zelo hitro odpravijo, le  par problemov v 15 letih.

T2 – beži od njih kar te noge nesejo. Veliko obljub, ampak porazna izvedba. TV (optika) zmrzuje in pada dol) Na računih se pojavljajo tel št., ki so neznane. Zavrnem ta del računa in ga ne plačam – na reklamacijo odgovorijo pozno in so prej že poslali opomin za neplačan del računa.  Prijavim jih na AKOS. Priznajo napako, ampak ne pa tudi stornacije opomina, ki je po njihovem del upravnega postopka. Skratka veliko težav in zato moj nasvet stran od njih.

New Report

Close