Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mnenje

Mnenje

Imam povišan holesterol 6 ,7 LDL 5,6, HDL 1,1 trigleciridi 1,2 ALT 0,57 gama GT 0,69, NT pro BNP 66.Imam povišane lipoproteine a 997 normalno 300.Dopler vratnih žil na zadnji steni balbusa hidrokalcinarna intima debeline 1,22mm. Velikokrat imam omotice, padec pritiska, utrujenost. Dali so mi biološka zdravila. Prosim za mnenja je imel kdo podobno. Hvala za odgovore.

Gibanje zdrava prehrana

Odgovor na objavo uporabnika
Freg, 05.01.2025 ob 09:11

Imam povišan holesterol 6 ,7 LDL 5,6, HDL 1,1 trigleciridi 1,2 ALT 0,57 gama GT 0,69, NT pro BNP 66.Imam povišane lipoproteine a 997 normalno 300.Dopler vratnih žil na zadnji steni balbusa hidrokalcinarna intima debeline 1,22mm. Velikokrat imam omotice, padec pritiska, utrujenost. Dali so mi biološka zdravila. Prosim za mnenja je imel kdo podobno. Hvala za odgovore.

Si to sama zaprosila za biološka zdravila? Sprašujem ker jih nočejo dati…

Samo z dieto in s prehrano je nemogoče zbiti višji holesterol. Cca 10 % lahko zbiješ s prehrano. Pomembno je tudi gibanje, svetujejo minimalno vsaj 30 minut na dan (hitra hoja, sprehod, kolo…)

Zaradi holesterola ti niso dali bioloških zdravil. Kaj imaš v osnovi bolezni?

Holesterol do 11 je uredu po mnenju osebne zdravnice.

Biološka zdravila mi je predpisala kardiologinja

Predpisala kardiologinja zaradi povišanega  lipoprotein-a in povišanega holesterola. Začetek tudi oblog na vratnih žil.

Tudi za holesterol dobiš biološka zdravila

New Report

Close