MNENJE NEKEGA MOŠKEGA
Ma daj daj, zakaj ženske vse to delajo? Valjda da zato, ker vi moški najraje pogledate za eno, ki je urejena in negovana in okusno naličena in lepo oblečena. Ne mi rečt, da sot i všeč tiste zanemarjene z gubami, z razpokano kožo, vozlastimi lasmi, kosmatimi nogami in še čim,…take še pogledate ne. Ampak za negovanost in urejenost pa le gre nekaj časa in tudi denarja. Za tisto OSNOVNO, mislim.
:))
Ampak jaz pa rada gledam formulo z Ališičem.
:))
Eno podvprašanje.:-)))
Kr en, ti nisi tisti kr en, ki je enkrat napisal, da več ne vara svoje žene, ker je imel tri ljubice in so se po določenem času vse tri navezale nanj, ne?:-)))
Če bi bil, je za razumeti ženo od takega moškega. Čimprej si je treba najti novega, pri tem pa rihtanje nič ne škodi.:-)))
Vse do tvojega predzadnjega stavka sem se dobro nakrohotala. Žal si dodal še predzadnji stavek, ki mi je nasmešek bolj kot ne zapotegnil. Niso vse prasičke, a veš…. v takem grdem smislu, so samo male hrepeneče osebe, ki sanjarijo najcenejše sanje, ki se jih še da uresničiti. Najcenejše je seveda zeloooo relativen pojem. He he he.
Kot pravi otroška presem:
žlahtna bi bila in zala,
z repkom bi ukazovala,
naj umije kdo v lasulji
me po hrbtovi krivulji.
Želim ti veliko okusnih ocvrtih jajc in veliko užitkov pri praskanju lastnih. Meni se zdijo vse želje enako legitimne in enako prismuknjene, ampak takšni pač smo. Ene osrečuje, če ga praska kdo drug, ene osrečuje, če se lahko popraskajo sami.
Me pa veseli, da med svoje velike želje nisi zapisal prosto prdenje. To cenim in se ti klanjam.
To je napisal moj prijatelj ma svojem blogu…. http://chef.blog.siol.net/
To je kr en prekopiral od njega, tako da napačno mislite, da je to napisal kr en.
Avtor članka sem v osnovi jaz na svojem blogu:
http://chef.blog.siol.net/2007/02/05/zenske-se-razvajajo/
Po eni strani se mi zdi fajn, če moj zapis nekdo kopira, po drugi strani se mi zdi žalostno, da potem vsaj ne napiše, da je to nekje dobil. Pa saj je vseeno.
Če vas zanimajo še moji drugi prispevki, vas vabim na:
Škoda, da je kr’ en nekorekten in ne dopiše, da je ta tekst nekje dobil, bodisi prebral na mojem blogu, bodisi dobil po elektronski pošti. Očitno se bom moral na plagiatorstvo navadit, saj se mi ni zgodilo prvič.