Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mnenje o Sugar Bear Hair?

mnenje o Sugar Bear Hair?

zanimajo me uporabniške izkušnje iz prve roke … je uporabljala katera?

Jaz sem uporabljala kakšno leto, ja, ampak mi je bil stran vržen denar. Ne vem, če mi je kakorkoli pomagal, bolj je influencerska fora. Če hočeš imeti lepe lase, ti bolj priporočam Procollagen.

Odgovor na objavo uporabnika
Lavanda791, 23.09.2024 ob 20:15

Jaz sem uporabljala kakšno leto, ja, ampak mi je bil stran vržen denar. Ne vem, če mi je kakorkoli pomagal, bolj je influencerska fora. Če hočeš imeti lepe lase, ti bolj priporočam Procollagen.

kje ga pa naročaš? sem pogledala njihovo spletno stran in zgleda top, ampak a se ga dobi v kakšni trgovini?

polida, 06.10.2024 ob 20:50

kje ga pa naročaš? sem pogledala njihovo spletno stran in zgleda top, ampak a se ga dobi v kakšni trgovini?

Za trgovine ne vem, jaz ga kar na njihovi spletni strani naročam.

se strinjam, da SBS ni vreden denarja … tudi Hairlust in Babe’s hair nista … probaj Procollagen

dinky178, 20.10.2024 ob 23:20

se strinjam, da SBS ni vreden denarja … tudi Hairlust in Babe’s hair nista … probaj Procollagen

jap ga tudi jaz jemljem in je superca, edino malo hitro mi ga zmanjka 😂

lepotka455, 27.10.2024 ob 19:16

jap ga tudi jaz jemljem in je superca, edino malo hitro mi ga zmanjka 😂

Imam že nekaj časa nagledanega enega drugega, ampak mi procollagen več ljudi pohvali. Hvala za info, ga bom tudi jaz naročila.

Nikoli nisem jemala tujih, sem pa probala vse iz DM-ja in Mullerja. Lahko ti povem, da jih večino ne naredi nič—imajo pomoje premalo kolagena, kar je normalno, saj so vsi pod 5€. Sama nisem nikoli jedla Procollagena, ki ga omenjajo druge uporabnice, ga pa jemlje sestra in me konstantno prepričuje, naj ga tudi jaz.

Hvala vsem za mnejnja, sem se na koncu odločila, da naročim raje ta Procollagen, ki ga vse hvalite.

bingo825, 17.11.2024 ob 23:17

Hvala vsem za mnejnja, sem se na koncu odločila, da naročim raje ta Procollagen, ki ga vse hvalite.

Javi, kako ti bo. Sem zelo firbčna, če res deluje tako dobro, kot vse pravijo. 🤔

New Report

Close