Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MNENJE-TOSHIBA

MNENJE-TOSHIBA

Ker vem, da se tu srečujejo ljudje različnih profilov sem se odločila, da še na tem forumu povprašam za mnenje-
kupujem prenosnik in med “dobrimi”, kakor mi prodajalec zatrjuje, ponudbami, sem dobila tudi ponudbo za prenosnik Toshiba Satellite L50-B-1DL(i3-4005). Cena je 450,00 eur.
Ker sem na eni strani dobila pozitivna mnenja, na drugi strani pa opozorila, naj Toshibe nikar ne kupujem, ker se kvarijo, vas tu naprošam, da mi poveste mnejne še vi.

Hvala 1000x

to šiba

Toshiba prenosnik sem pred parimi leti kupil v New Yorku za 180 eur.Dela ko urca nobenih problemov……

Toshiba prenosniki se nikakor ne kvarijo, delujejo tudi tiho za razliko od kakega acerja ali hp-ja. Tistemu, ki se kvari se najbrž kvari vsak računalnik, ker nekateri pač znajo…

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

hvala vam za mnenja. Ste mi ogromno pomagali pri odločitvi. Danes definitivno šibam po Toshibo…

Za Toshibo sem pred 5 leti odštela bajnih 800€, ampak mi ni žal, vreden je vsakega centa.

Jaz pa 700 € pred 7 leti in do danes ni bilo nič narobe z njim. Tako da priporočam.

Toshiba je definitivno med boljsimi blagovnimi znamkami, kar se tice kakovosti izdelave. Treba pa je upostevati se eno malenkost… Kolikor se spomnim, v Sloveniji v segmentu srednjega (kamor sodi tudi vas) in visjega razreda dominira HP, v segmentu nizjega pa Acer in HP. Pri vsakem proizvajalcu se lahko zgodi, da gre kaj narobe ali pa, da se v prihodnje odlocite za kako nadgradnjo. Zato bi jaz kljub vsemu pomislil (v Sloveniji) tudi na HP. 😉

Sicer je racunalnik, ki ste ga izbrali za pisarnisko delo vec kod zadovoljiv. i3 procesor spada med starejse (in manj zmogljive), a to vas ne bo motilo. Kar bi vas znalo motiti, se posebej ce nosite ocala, pa je t.i. Full HD resolucija na doticnem. To je ena izmed dobrih strani izbranega modela, ki pa vam zna povzrocati glavobole (dobesedno) ce nameravate za njim veliko presedeti in delati. Ker ne vem, za kaj ga boste uporabljali, ne morem biti bolj konkreten. Lahko zgolj se recem da je ponavadi resolucija na 15 palcnih zaslonih 1360×768, medtem ko Full HD pomeni 1960×1050 pik (na isto povrsino).

V praksi to pomeni, da je posamezna crka na vasem racunalniku za polovico manjsa, kakor na povprecnem. Sicer pa kot receno – soliden nakup, dobra cena. Naj vam sluzi.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Smo delali kar obširno raziskavo, ko smo kupovali prenosnik in Toshiba in HP sta bili kot znamki edini apriori izločeni. Toshiba je švoh znamka prenosnikov. In tvoj ima slab procesor.
Je pa res, da za ta denar čudežev ne moreš pričakovati, tako da verjetno ne bo šlabša od katerega drugega. Bi pa jaz iskala procesor i5.

Moja Toshiba Satellite po 6 letih še vedno deluje brezhibno in sem zelo zadovoljna z njo. Je bila okoli 900 EUR, amapak vredna vseh cekinov.

New Report

Close