Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mnenje

Mnenje

Zivjo 🙂 zanima me vaše mnenje, s punco sva že kar dolgo časa skupaj toda ona ne izraža nobene strasti nikoli ni za akcijo in noče da imam kakršnekoli aplikacije insta, snap al kaj podobnega. Pač ne vem zakaj imat tak odnos ker kerkoli punco sem vprašal o meni je rekla da sem lušen in zapeljiv fant in da se me nebi branila. In ne vem kaj naj naredim ali se bo to spremenilo ali kaj? Če ima kdo kakšno mnenje. Hvala 🙂

Smatra te za obetajočega provajderja, zato ji ne smeš zbezljati.
Vprašanje zate pa je: Kaj imaš ti od tega?

Ja sej to je najvecji problem, ker se men to ze smesno zdi, usi prjatli govorijo kolk jim je fajn s puncami jst se mi zdi pa da se bl matram k pa kej druzga

Ne razumem, kaj imajo aplikacije s pomanjkanjem strasti z njene strani.

Taka je, ni ji do seksa (mogoče samo s tabo ne, ker ne čuti tako, kot bi morala, mogoče je pa na sploh z nizkim libidom). Vzemi ali pusti, ne razumem, zakaj se matraš? Ne dobiš nagrade ali medalje za to, a veš.

Pusti jo včeraj (takoj), preden ti s svojimi shittesti in nevrozami uniči življenje.

“Aplikacije” – pomeni v prevodu, da noče sextat – pošiljati svojih razgaljenih slik, kar pomeni, da je relativno brihtna punca, ki se zaveda, da VSE kar kadarkoli pošiljaš po socialnih omrežjih, za vedno ostane tam.
Če ne drugega, potem bivši objavi na spletu vse dosegljive mu slike..

Vsi ostali se imajo seveda “fajn”, ker slikce prejemajo.. in tudi imajo komu svoje slikce kurcicev (dick-pic) za pošiljat.

De omnibus disputandum..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close