Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mnjam … jam jam … hm …

Mnjam … jam jam … hm …

Ooooo … jutrčka jutrčka. Uh. Kako smo kaj danes? Jst sem čist zje***, da ne rečem še kej druzga … :))))))

He he … včeraj smo imeli tako fino žurko … jaja. Veliko smo jedli, veliko smo pili (jst osebno brezalkoholno … ostali pa … ), pa smo peli Komarja, pa smo plesali, pa smo kričali in se drli … in veliko veliko veliko smo se smejali. Ja ja … uh uh. Pa kok je bla fina torta … njami …. njami … njami … jo imam še en velik kos doma v hladilniku … he he … za zvečer, da se bova z Miškotom z njo mazala. :)))

Ja ben … in ku da ni blo zadost … zvečer … greva oba utrujena in prenažrta spat … aha … in se Miško spomne, da bi lahko mal potelovadla, da vržemo dol kako kalorijo … … … Uh … a ste že probali kdaj sexat totalno prenažrti, da vam gleda hrana že skoz usta in polni tekočine in zjebani in utrujeni do kraja … … hm …

… no … sej ni blo tko slabo, no … :))))))))))))))))))))))))) ;))))))))))))))))

Dobro jutro in …

PETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK JEEEEE!!! :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

čauči mala!

tako se dela!

jest sem včeri tudi….neki delu!
;-)))

mazala????? misliš sta jo ZMAZALA????

a je bila dobra??

leta letijo - iščem stevardeso.....

JST SEM NAMREČ STRADALA POZNO V NOČ…. :((((((((

Ohjoj … stradala česa srčica? :)))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

A si res? No no … sam da si delu … neglede kaj si delu … :)))

Lp, Bgv

LAKOTO, MALA!

ME EDEN NI SPUSTIL PAPCAT ;(((((((((((

Nisva je še ne zmazala ne mazala … zaenkrat še čaka v hladilniku. Bomo vidli zvečer kaj bo … al jo bova zmazala medtem ko bova gledala TV … ali jo bova mazala … hm … medtem, ko ne bova gledala TV … ali pa se mi bo pokvarila v hladilniku in jo bom vrgla stran … :)))))))))))))))))))) … kar se pri meni velikokrat zgodi … :)))))))))))))))))

Dobra pa je bla dobra … Ufff … taka sadna … s svežimi jagodkami … mnjami … in szi smetanco okoli in okoli … ja ja … Mnjami mnjami … Zdej sem pa lačna ratala … :)))

Lp, Bgv

Ma kdo je ta beštja, ki ti ni ustil papcat … oštja … Jst dobim takrat še večji apetit ponavadi … he he … :))))))))))))))) … in hvalalbogu imam vedno polhen hladilnik dobrot (da ne govorimo o zmrzovalniku) … pa še v omari se dobi kako tako fino redilno zadevo … :)))))))))))))))))))))))))) … hih ih ih

Lp, Bgv

Ja enih 6 ur šihta…pa enih tri ure popolne zabave z nekom,ki mi je začel veliko pomenit…;-))))

6 ur šihta??? Zvečer … a sem te prov zastopla??????? :(((((

Lp, Bgv

obratni vrstni red srček…obratno!
😉

verjetno sexa..opssssssssssss…..hehehhehehe……prav ji je, zakaj pa je to počela popoldan…..hehehehhehe

:))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

A haaaaaaaa … No … pol pa je v mejah normale … Sem se že vstrašla, da ti storijo delat tut zvečer … :)))) ;))))

No ben … … … … lepo lepo … :))))

Lp, Bgv

DA BI SE TI GUMA (GUMICA) SPUŠKALA!!!

oojla…zakaj pa tole???? pa ne da si jezna???’hehhehe…daj no taka cucana pupi, pa tako zdražena…hihiihih…le kdo te je dans tak ujezil????

Ma kdo je bil taka pizda…da ti ni pustil malce svoje lepote polepšat?
Pokličem frenda Razota….pa ga uničiva….da mu ne bo nikol več padlo na misel kaj tacga….;-)))

Ti si pila brezalkoholno???

Ja ja, to koga drugega hecaj :))))

Te danes tudi meče?

Resno resno … :)))))))) … sem ratala pridna … he he … Zdej sem že peti dan brez cigareta … alkohol sem v zadnje pila … hm hm … se niti spomnem ne kdaj … :))))

Ja ben … to je zdej k sem mal slaba, pa mi ne gre … ko bom spet v moji formi … pol se pa loti … :)))))))))))))))))))) ;)))))))))))

Sam res, ej … Veš da sploh ne pijem več tolk alkohola kt včasih … Huh … A postajam slučajno stara?????????????????????????? :(((((((((((((

Lp, Bgv

jest!
;-))))

Bugi – evo, mojo podporo imaš… No, kar se cigaret tiče, vsekakor :)). Two thumbs up 😉 :))))))))))))))9

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ma ja … sam nevem kolko časa bom zdržala … ker sam še na cigaret mislim … Ufff … Včeraj po sexu sem sam še na to mislila, kako bi enga prpalila … :((((

Lp, Bgv

New Report

Close