Mnogoženstvo
Že nekaj časa nazaj je imel partner s prijateljem pogovor o mnogoženstvu. Pred kratkim sem ga povprašala o tem in rekel je da si ga želi (več partneric, ne govorim o porokah) a da željo zna obvladovati. Halo??! In kaj naj si jaz mislim o tem?? Res je, da sva imela na začetku zveze nekajkrat seks v troje, s še eno žensko. Zdaj spet govori o tem in vidim da si ga želi (bolj mišljeno da se jaz ukvarjam z žensko in on bolj samo z mano), meni pa se meša od ljubosumja. Hkrati imam neke psihične probleme in sem nekako odvisna od odnosa. Če bi le imela dovolj poguma in samospoštovanja da bi odkorakala iz odnosa. Hkrati vse obrne tako, da se mi na koncu zdi da sem jaz ta zmešana. Kdo je tukaj nor??!
glede na to, da si ti zaradi psihičnih težav odvisna od odnosa, moram pritrditi, da si zmešana ti, ne on…. to, da si on želi sex z drugo, je popolnoma normalno, to si želi vsak. Da se zna obvladati, pomeni, da je normalen. Da ti je to povedal, pomeni, da je iskren.
Da je pa še vedno s tabo, pomeni, da te ima rad. Če boš tako nadaljevala, bo to kmalu minilo.
Ja tvoj je samo normalen iskren dedec.
Tega, da bi z dvema, si želi 90% moške populacije, drugih 10% jih je pa toplovodarjev…
Tudi jaz moji povem, da si želim še kakšno z nama v postelji, se lahko tudi obe meni posvetita meni in ne rabita kaj imeti med sabo (čeprav je dve ženski vedno lepo opazovati) pa mi te želje še ni izpolnila. Pravi, da je egoistka 🙂
Imam sicer zeleno luč, da lahko grem z dvema, ki si ju najdem ali plačam, ampak ona ne ve, da sem to že sprobal… 🙂 (pa nista bili plačani btw.)
Ne govorim o občasnih popestritvah v postelji, ampak o odnosu kot “resni zvezi” z več ženskami hkrati. Za prvo mi je jasno, da so sanje vsakega moškega
Glede na to, da pravi da je ne bi motilo, da sexaš z dvema drugima ženskama, me zanima- tudi tebe ne bi motilo obratno, torej da ona sexa z dvema drugima moškima, če bi si tega zaželela? Mojemu se meša, že če se pošalim, da bi se nama pridružil drug moški. Kje je tukaj potem logika, da si želi da mu dovolim nekaj, česar sam ni pripravljen dovoliti meni?
Taki so tipi, sami bi ga srali naokrog, medtem ko me nesmemo niti pomislit na to
Nikakor me ne bi motilo, če bi si ona privoščila mene in še koga zraven… bi me celo vzburjalo, vendar pravi, da tega ne želi.
Edino čeasr ne bi prenesel je pa varanje “za mojim hrbtom” – torej ne da bi vedel…
Če si pa zaželi malo popestritve v spolnosti, je pa večina idej dobrodošlih 🙂
Coolidgeov efekt – želja po različnih spolnih partnerjih je pri ženska celo višja, kot pri moških. Razlika je zgolj v tem, da odkriti ljudje to priznajo, drugi si lažejo sebi in drugim.
Kaj pa resna zveza z več ženskami hkrati? V smislu mnogoženstva, samo brez poroke? Dvomim da bi kdo pristal na to? Še posebej če govorimo celo o skupnem življenju. Moški s 3 partnericami, vsi pod isto streho. Ne se hecat…
Forum je zaprt za komentiranje.