Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mobilne hiške ob morju

mobilne hiške ob morju

Kje ste jih koristili in kako ste bili zadovoljni? Plusi in minusi…

Ker se ne moremo odločiti kam z dvema otročičema konec junija. Hvala

škoda, a ne, ker te teme še nikol ni bilo

Nam je super.
Smo v kampu, v naravi, pa z vsem luksozom, ki ga potrebujemo, torej vsak svojo posteljo, kuhinjo in WC-jem pri roki. Dodatki kot so tuš, klima, TV, so pa tudi dobrodošli.
Notri je velik hladilnik, soliden dnevni prostor, pokrita terasa. Ni čakanja v vrsti za pomivanje posode.
Drugače pa je tako, kot s prikolico, le bolj “komot” je. Več prostora, ni vse tiste prtljage.
Mi izbiramo samo še to. Prej smo hodili v apartmaje, pa ti težko kdo garantira, da boš v pritličju. Da smo dobili to, kar smo hoteli, pa so bile cene astronomske. V Istri pa je tega tako ali tako bolj malo. Tistih variant, kot so gazda v hiši, pa sploh ne prenašam, ker se mi res ne da poslušat njihovih klobasarij.
Jaz zelo priporočam. Plaža in oddaljenost od plaže je pa seveda različna od kampa do kampa. Celo v istem kampu je odvisno od tega, kje dobiš.

masaj ni čudno.
Glede na cenike je skoraj nemogoče najeti mobilno hiško pod 90 eur na dan.
Za to dobiš pa že ohoho apartma.

Okoli 100 eur/dan v juliju + doplačilo za klimo (Adria ima to že všeto v ceno).
Za apartmaje smo plačevali še enkrat več npr. Galjot v Istri itd. Pač hočemo pritličje in prost izhod.

Hvala za odgovore, prosim le, da napišete kamp, kjer ste jih koristili, ker niso povsod na ok lokaciji. Zdi se mi brezveze, da toliko plačam, pol pa dobim neko slabo lokacijo.

New Report

Close