mobilni internet

Spoštovani. Trenutno uporabljam trojčka: internet, telefon in kabelsko tv pri lokalnem distributerju, vendar sem se odločila to naročnini prekiniti, saj stacionarnega telefona sploh ne uporabljam, namesto kabelske tv bom namestila dekoder in za internet bi imela kar mobilnega od Simobila. Trenutno imam mini plus paket trojček od Elte, ki je označen 512/256 kb. Ker tega prav dobro ne razumem bi rada nasvet katera opcija mobilnega interneta bi bila v redu zame, oziroma hitrejša od tega kar imam zdaj, pa zopet ne preveč, nekaj srednjega. Ali bi bila opcija 1GB prava odločitev?

Opcija 1 GB? Kaj ni to nekam malo?
No, bodo izvedenci povedali

Jaz sem se včeraj odločil za mobilni internet pri Mobitelu – 2 GB stane 19 ojrov na mesec, če prekoračiš, se hitrost seveda upočasni, naslednji mesec pa spet vse dela normalno. Morebitni prehod na počasnejši ali pa na neomejeni paket stane 9 evrov. No, neomejeni paket stane 29 evrov/na mesec, kar je povsem realna cena. Kašne so cene pri Simobilu pa ne vem, zagotovo pa Mobitel zagotavlja boljšo pokritost po vsej državi,
Pozdravljeni ineskava,
Si.mobilovo omrežje je v okviru meritev pridobilo certifikat Najhitrejše slovensko 3G omrežje.Smo pa v letu 2011 izvedli najobsežnejšo nadgradnjo omrežja in v manj kot letu dni povečali pokritost s kakovostnim 3G signalom z nekaj več kot 60% na več kot 90%.
Bi vas pa radi opozorili, da je dejanska hitrost odvisna tudi od drugih dejavnikov, ki so:
– oddaljenosti od oddajnika
– števila uporabnikov, ki hkrati uporabljajo omrežje
– storitev, ki jih uporabljajo
– od zmogljivosti terminalne opreme, ki jo uporabnik uporablja.
Pri Si.mobilu vam ponujamo izbiro med tremi naročniškimi paketi. Izbirate lahko med Mobilnim internetom S (1 GB za 9€/mesec), Mobilnim internetom M (3 GB za 12€/mesec) in Mobilnim internetom XL (15 GB za 18€/mesec).
Ob morebitnem presegu zakupljene kvote, se hitrost prenosa zmanjša na 64 kbit/sekundo, presežek prenosa pa se vam ne zaračunava.
Zagotavlljamo vam, da je Si.mobilovo omrežje najboljša izbira za uporabnike pametnih telefonov, tablic in prenosnih računalnikov.
Iris Kranjc
Naročniški sektor
Forum je zaprt za komentiranje.