Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mobilno omrežje T2

mobilno omrežje T2

ima kdo mobitel pri T2?
kako ste zadovoljni z mrežo, s prenosom podatkov?

Kolega je bil na T2. In ni dolgo zdržal. Je šel pol na Telemach, ker ima tam še vključeno gostovanje pri Telekomu in mu je boljše.

s telemachom imam problem in iz principa ne grem k njim, zaradi fuuul slabih izkušenj
mobitel pa je oderuško drag.

T-2 nima prav dosti svojega mobilnega omrežja, če sploh kaj. Naročniki T-2 mobilnikov pravzaprav gostujemo v telekomovem omrežju. Pared časom smo gostovali na simobilu, potem pa je T-2 premenjal na telekom. Meni osebno se je zdaj doma precej poslabšal sprejem, očitno ima vnašem delu Šiške simobil dosti boljšo pokritost kot pa mobitel. Me ima, da bi T-2 odjavila in šla na simobil, a mi je pri T-2 precej ceneje in zaenkrat še vztrajam.

saj pa ima t2 tudi gostovanje pri mobitelu?

Jaz imam T2 mal manj kot leto dni in je čist ok. Če slučajno ni signala, te vrže na mobitel (telekom), ker ima T2 z njimi skenjeno pogodbo. Men vse lepo dela, tako klici kot sms, mms, prenos podatkov. Skratka sem zadovoljen.

hvala

Tudi nekateri moji bližnji so na T2 in zaenkrat – 3 leta – zelo zadovoljni. Bilo par problemov, tudi v tujini – a so po urgenci vse zelo hitro uredili.

Že 7 let smo uporabniki T2 in smo zadovoljni – so hitri in odzivni, če so kakšne težave. Teh pa je bilo tudi bolj malo v teh letih.

Smo zelo zadovoljni, imamo že tri leta, vse-mobilna,tv,internet. Ne bi menjali! Tudi zelo prijazni so kar pa je seveda zelo pomembno.

t2 imamo že od vsega začetka obstoja – optika
mobilnega pa plačujem nekaj čez 7 €, pa imam vse klice zastonj v vsa omrežja znotraj slovenije, prav tako tudi SMS-je… nikoli nobenih težav, tudi v tujini ne…
Prenosa podatkov nimam, je pa možno, če plačam kakšen € več 🙂

New Report

Close