mobing v E. Leclerc
tole je v resnici tale E. Leclerc, tako da tale ex tajnica se prav nič ni zmotila! :
– http://24ur.com/novice/slovenija/je-v-klobasah-salmonela.html
– http://www.dnevnik.si/slovenija/eleclerc-zaradi-suma-salmonele-umika-sir-
-http://www.firdpc.com/sl/Aktualno/Hipermarketa_E.Leclerc_v_Ljubljani_in_Mariboru_objavljata_odpoklic_nekaterih_klobas/
– http://www.rtvslo.si/zdravje/novice/s-polic-umaknili-s-salmonelo-domnevno-okuzene-klobase/273613
pa še bi lahk naštevu, Stanka držte se in stožite te barabe!!!!!
sm bila dolga leta zaposlena tam, pa sem šla potem na bolniško, za mano so celo detektiva poslal pa mi po zakonu pripada bolniška. ko sem prišla iz bolniške sem jim dala odpoved, šef pa reče da je ravno to mislu rečt… plača pa je bila kr bp okoli 1800€, delala kot pravna svetovalka pa odgovarjala na pritožbe – vi ne veste kolikokrat sm morala odpirat ta pisma kjer so se pritoževali nad neprijaznostjo zaposlenih, varnostniki, pregledi torbic ob vstopu, hvala bogu da to ni vplivalo na moj plod… vas čisto razumem Stanka se lahko dobiva na kakšni kavi
je pa to najbolj nagnusna zgodba kar sem jo v svoji 20 letni karieri prebrala
Eni smo mogoče res packi, čeprav brez honorarja, ampak eni ste pa butasti za ne verjet, če res mislite, da vam kdo nasede.
Ker se z aviona vidi, da je skoraj vse odgovore v tej temi napisala kar avtorica teme – slog, značilne napake, izpuščanje velikih začetnic in ločil, tekst brez repa in glave, kot bi ga nasrala splašena kura z drisko.
pa tega svet ni vidu, jst kle vidm eno bogo revo, ki nima nič od lajfa pa eno budalo (ponavad so to moški) ki se špila’ moderatorja, analizira besedila avtorjev, išče zarote, je paranoičen prav da pišejo tekst ene in iste osebe , pa lepo vas prosm,.. ker kreten bi preživel večino dneva za compom in pisal negativna mnenja o tem leclercu??? jst kle vidm enga psihiča ki hoče razvrednotit zgodbo stanke in še koga, upam da to vidite, glede tebe pa upam da boš na pop-u kmau
Iz srca vam hvala za spodbudne komentarje, danes smo jih slišale sam niso nas nič posumili, so bolj iskali po skladiščih in upravi… tko je bilo hudo da sem mislila da bom poklicala policijo.
ene par odvetnikov pa me je že kontaktiral in ponudli so mi brezplačno svetovanje glede incidenta izpred 6 dni, ker sem omedlela
čakal sem na ženo (večx) ki je delala v eni od trgovin in včasih zavil tudi v leclerc, vedno neprijzni, zamorjeni obrazi, cene razen tisti blentavih akcij, ki ji lahko koristiš ob naslednjem obisku primerljive ali celo višje od mercatorja tko da res nisem videl razloga da bi tem pezdetom francoskim puščal denar….Folk bodimo mal bolj patrioti in se Leclercu izognimo, sploh ni težko ker nas ropajo na samo 2 lokacijah, zaposleni pa, združite sile in z odvetnikom na sodišče. Brez sindikatov ki vidijo samo interese sindikalistov, nekaj je treba plačati, izkupiček je lahko velik
avtorica. jaz ti bom drugače povedal, kot drugi. tvoj neposredno nadrejen, je oseba, ki je prej delal tokar delaš ti sedaj. najverjetneje. in v nekam časi se je izkazal, kot predan, izdajalec, ki dela za podjetje in gre preko trupel. je lojalen in ima nujno orgazmično potrebo po ukazovanju in vodenju. to mu daje trdega luleka ali mokro luliko. ja? to so ponavadi možače, kake suhice zakompleksane in razni zakompleksani osebki. torje, če on ne izvaja mobinga, ga bo kdo drug. tvoj šef, vrajmi, da nikdar več ne želi v tvoj položaj, ker raje izvaja mobing, kot DELA! torej nanj se je brez veze obračat. dirketor, je oseba, ki je tako osebo izbral za šefa. torej je tudi do njega brez veze hodit. kaj lahko narediš. sama sigurno nič. če se boste VSE delavke uprle in napovedale stavko potem boste kaj rešile. glede na to, da je brezposlnih delavk koliko želiš, vas bodo po hitrem postopku odjebali in pripeljali druge. kaj lahko narediš. ja najbolje in edino je, da daste skupi denar in najamte odvetnika. dobrega. najamite tudi privatnega detektiva. naj najde, obremenilne dokaze zoper šefa. karkoli. al se goni okoli pa je poročen, igra na srečo, ima rad drogo. karkoli?! neki z čem ga lahko izsiljujete. je prepovedano ampak se da to diskrteno opravit. v končni fazi imaš POP TV. pokliči pop tv, preiskovalnega novinarja kakega, te bodo ozvočili in boš imela posnetke boš lažje dokazala. druga opcija pa je, da daš odpoved. torje preden daš odpoved, greš do direktorja in mu poveš. to je moj odvetnik, tu so naše pogodbe. važno je da oni tebe odpustijo. vedno imajo šef, izdajalcev skupini, ki skupino krega med seboj. da je kreg. da skupina ni složna, da se ne upre. prvo svadi i zavladaj. ja? torej odstranite izdajalce. ko grete domov se 10 bab obkroži to izdajalko in jo mau veš kaj?! kdo bo kaj dokazal? hahahahha kdo??