Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mobing v E. Leclerc

mobing v E. Leclerc

Ti se še v življenju očitno nisi pretegnila pri delodajalcih- če bi se, nebi bedarij na javni forum pisala. Koga naj bo sram? Predvsem tebe, ker prvič ne poznaš bontona komunikacije na forumu niti pravopisa, drugič pa, ker si tako neumna, da se repenčiš tukaj.

a dej ne seri, ej, ženska napiše svojo zgodbo ti pa tko pluvaš po njej in še komu drugemu po različnimi vzdevki – smo dojel, očitno delaš za to trgovino očitno si kšn vodja marketinga bednik, take bi mogel križat!!

tole je v resnici tale E. Leclerc, tako da tale ex tajnica se prav nič ni zmotila! :
http://24ur.com/novice/slovenija/je-v-klobasah-salmonela.html
http://www.dnevnik.si/slovenija/eleclerc-zaradi-suma-salmonele-umika-sir-
-http://www.firdpc.com/sl/Aktualno/Hipermarketa_E.Leclerc_v_Ljubljani_in_Mariboru_objavljata_odpoklic_nekaterih_klobas/
http://www.rtvslo.si/zdravje/novice/s-polic-umaknili-s-salmonelo-domnevno-okuzene-klobase/273613

pa še bi lahk naštevu, Stanka držte se in stožite te barabe!!!!!

ja to je tist kar se je prebil v medije, kaj pa je za zaprtimi vrati? to kar kle berm se mi obne, pa fulll smrdi ko en pod različnimi nicki zagovarja takega umazanga trgovca kot je tale Leclerc, fujjjjjjjj

sam se delu lansko poletje v skladišču in marsikej se ujema s temi zgodbami klele gor

sm bila dolga leta zaposlena tam, pa sem šla potem na bolniško, za mano so celo detektiva poslal pa mi po zakonu pripada bolniška. ko sem prišla iz bolniške sem jim dala odpoved, šef pa reče da je ravno to mislu rečt… plača pa je bila kr bp okoli 1800€, delala kot pravna svetovalka pa odgovarjala na pritožbe – vi ne veste kolikokrat sm morala odpirat ta pisma kjer so se pritoževali nad neprijaznostjo zaposlenih, varnostniki, pregledi torbic ob vstopu, hvala bogu da to ni vplivalo na moj plod… vas čisto razumem Stanka se lahko dobiva na kakšni kavi
je pa to najbolj nagnusna zgodba kar sem jo v svoji 20 letni karieri prebrala

A zdaj si pa že pravna svetovalka? Pa ravno tako nepismena kot zgornja bivša tajnica, da o avtorici teme ne govorimo? Pa še enake slovnične napake delate vse tri (in ostalih 50 novoizumljenih nickov)? A res mislite, da vam kdorkoli nasede?

oooo, imam gosta? XD Koliko ti pa plačajo “multiple”, da skušaš zatret upore v tem Dreklerku? A imaš plačane nadure?;) kok ste eni packi…

plačajo 20€ na komentar, rabiš kontakt?

zelo, zelo, zelo grdo se je norčevat iz ljudi ki opravljajo taka delovna mesta! take je treba spoštovat ne pa zmerjat. Multiple, boš ti ob 5:00 vstal in šel rezat salamo, brisat, pečt???! Boš videu, take v MB parkrat po tazadnji! Če bi bila moja mama živa še bi leteu do Lune in nazaj!

Eni smo mogoče res packi, čeprav brez honorarja, ampak eni ste pa butasti za ne verjet, če res mislite, da vam kdo nasede.

Ker se z aviona vidi, da je skoraj vse odgovore v tej temi napisala kar avtorica teme – slog, značilne napake, izpuščanje velikih začetnic in ločil, tekst brez repa in glave, kot bi ga nasrala splašena kura z drisko.

pa tega svet ni vidu, jst kle vidm eno bogo revo, ki nima nič od lajfa pa eno budalo (ponavad so to moški) ki se špila’ moderatorja, analizira besedila avtorjev, išče zarote, je paranoičen prav da pišejo tekst ene in iste osebe , pa lepo vas prosm,.. ker kreten bi preživel večino dneva za compom in pisal negativna mnenja o tem leclercu??? jst kle vidm enga psihiča ki hoče razvrednotit zgodbo stanke in še koga, upam da to vidite, glede tebe pa upam da boš na pop-u kmau

“Pozorno”, “multiple”, “ryanair” kdo si ti? zakaj spreminjaš nicke, zelo grdo je razvrednotit zgodbo, če ti kaj ni všeč pojdi v ta dreklerk in je, boga ste stankica

Jaz imam v tej temi en sam nick. Za razliko od tebe.

ne bo držalo… sm štela, se zbudiš šele ob 7:00 revček? XDXD

Iz srca vam hvala za spodbudne komentarje, danes smo jih slišale 🙁 sam niso nas nič posumili, so bolj iskali po skladiščih in upravi… tko je bilo hudo da sem mislila da bom poklicala policijo.
ene par odvetnikov pa me je že kontaktiral in ponudli so mi brezplačno svetovanje glede incidenta izpred 6 dni, ker sem omedlela

sama sreča! do zadnjega evra jih stožite, pojdite še na delovno inšpekcijo

A vi Stanka delate v Lj v Leclercu? Ker je moja sestra zaposlena na delikatesi, pa ne pozna nobene Stanke, niti ni tam nobena omedlela zadnja dva tedna…

Kjerkoli je že omedlela, še vedno ni nihče nič posumil, kdo tukaj piše, hahahaha.

p.s. Le za-kaj “iščejo” po skladiščih in upravi… Rabijo upravičljiv razlog pač.

Ja, verjetno sodi rezanje salame med dela in naloge uslužbenk iz skladišča in uprave, pa med rezanjem pogosto omedlevajo, tako da je težko najti tisto, ki tukaj piše.

Glavo imaš za kaj? Samo za frizerja?

čakal sem na ženo (večx) ki je delala v eni od trgovin in včasih zavil tudi v leclerc, vedno neprijzni, zamorjeni obrazi, cene razen tisti blentavih akcij, ki ji lahko koristiš ob naslednjem obisku primerljive ali celo višje od mercatorja tko da res nisem videl razloga da bi tem pezdetom francoskim puščal denar….Folk bodimo mal bolj patrioti in se Leclercu izognimo, sploh ni težko ker nas ropajo na samo 2 lokacijah, zaposleni pa, združite sile in z odvetnikom na sodišče. Brez sindikatov ki vidijo samo interese sindikalistov, nekaj je treba plačati, izkupiček je lahko velik

avtorica. jaz ti bom drugače povedal, kot drugi. tvoj neposredno nadrejen, je oseba, ki je prej delal tokar delaš ti sedaj. najverjetneje. in v nekam časi se je izkazal, kot predan, izdajalec, ki dela za podjetje in gre preko trupel. je lojalen in ima nujno orgazmično potrebo po ukazovanju in vodenju. to mu daje trdega luleka ali mokro luliko. ja? to so ponavadi možače, kake suhice zakompleksane in razni zakompleksani osebki. torje, če on ne izvaja mobinga, ga bo kdo drug. tvoj šef, vrajmi, da nikdar več ne želi v tvoj položaj, ker raje izvaja mobing, kot DELA! torej nanj se je brez veze obračat. dirketor, je oseba, ki je tako osebo izbral za šefa. torej je tudi do njega brez veze hodit. kaj lahko narediš. sama sigurno nič. če se boste VSE delavke uprle in napovedale stavko potem boste kaj rešile. glede na to, da je brezposlnih delavk koliko želiš, vas bodo po hitrem postopku odjebali in pripeljali druge. kaj lahko narediš. ja najbolje in edino je, da daste skupi denar in najamte odvetnika. dobrega. najamite tudi privatnega detektiva. naj najde, obremenilne dokaze zoper šefa. karkoli. al se goni okoli pa je poročen, igra na srečo, ima rad drogo. karkoli?! neki z čem ga lahko izsiljujete. je prepovedano ampak se da to diskrteno opravit. v končni fazi imaš POP TV. pokliči pop tv, preiskovalnega novinarja kakega, te bodo ozvočili in boš imela posnetke boš lažje dokazala. druga opcija pa je, da daš odpoved. torje preden daš odpoved, greš do direktorja in mu poveš. to je moj odvetnik, tu so naše pogodbe. važno je da oni tebe odpustijo. vedno imajo šef, izdajalcev skupini, ki skupino krega med seboj. da je kreg. da skupina ni složna, da se ne upre. prvo svadi i zavladaj. ja? torej odstranite izdajalce. ko grete domov se 10 bab obkroži to izdajalko in jo mau veš kaj?! kdo bo kaj dokazal? hahahahha kdo??

ma že zdavnej jest v tej štacuni ne kupujem, zdej vem zakaj ste tko neprijazne bogre reve.

lp

New Report

Close