mobing v E. Leclerc
Ponovno vam najlepša hvala za spodbude.
Danes so takoj zjutraj okol 6:30 zahteval naj jim izročimo mobilne telefone skratka sve s čimer lbi me lahko snjemale ovo mineštru. Odvetnik nam je sporočiu naj dobimo dokaze, kako naj bi me sada to ‘diskretno’ opravile? Rekeu je da lahko zovemo POP TV ampak nočemo biti ob službu, kaki predlogi?
doviđenja
Lahko potrdim nekatere zgodbe (100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}), kot je “ex_tajnica povedala”, moramo stare sire s pretečenim rokom, prelepit z nalepko ki ima novejši datum (ravno včeraj je spet prišel urad za varno hrano), napisal so nam spet globe za 3000€ in pol so spet šefi nas zajebaval – pa delam v MB enoti leclerca
drugače nebi delalal tukaj ampak kaj čem če je tak problem z brezposelnostjo…
so mi notranji viri povedal da je tukaj nekakšna spovednica za zaposlene v leclercu hihi;))
no, če prvo povem bi povedala samo nekaj reči, ker jih drugače kupci ne boste zvedli
pri nas v leclerc drive Lj. delam tako: stranka odda preko spleta naročilo, mi poskrbimo za logistiko itd., ampak mi recimo pri tortah imamo zunanje izvajalce zato morate čakat na torto do 48h če jo hočete s posvetilom dobit, ampak to niso navadni izvajalci (te torte delajo v zaporih-kaznenjci) kot občasna dejavnost:S so najcenejši, sj ko odprete katalog vedno piše “NAJCENEJŠI”, no da ne omenim da ti packi notri pluvajo v torte, urinirajo, baje da so že kost našli notr
potem, če stranka napiše 10 dag sira, zanalašč damo 25 dag sira, razen če stranka tega tam pred nami ne odpre in preveri (98{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tega ne naredi), zelenjave in sadja vam skrbno ne priporočam, v kruh dajemo 200{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} več kvasa kot drugi, kupovanja otroških bodyev vam ne priporočam ker so narejeni iz najcenejšega GSO bombaža iz Azije……
res vam odsvetujem nakup pri nas, še posebej drive
lp, Maja
Kje si pa ti videl, da koga zagovarjam?
Napisala sem samo tisto, kar se vidi z aviona – prepoznaven slog enega in istega uporabnika, ki osira Leclerc prek množice različnih nickov in misli, da bo tako dosegel večjo verodostojnost. In se je takoj po meni usula ena od podmnožic istih nickov in nekaj novih, češ da zagovarjam njihovega delodajalca.
Sorry, ljubčki, patetični ste. Obrnite se na POP TV ali na Siol ali na Slovenske novice, tam vam bodo mogoče nasedli, jaz vam ne bom.
Če bi imeli kaj pameti, bi v primeru zlorab ukrepali prek sindikata in/ali odvetnikov, ne pa prek MONa.
Aja, na POP ali na SIOLu bi se “stankica” težko najprej oblekla v kiklo, čez pet minut shujšala za 30 kil in oblekla kavbojke, še čez pet minut bi bila moški z brki, še čez pet minut pa smrklja z vijoličastimi lasmi, a ne? Tam ni tako enostavno menjati osebnosti kot na MONu nicke…
Sralci patetični, ne morem reč drugega.
1. jaz iz aviona vidim da je “multiple” plačan iz strani L. Exlerca ker normalna oseba po parih dneh ne sledi več temi, sepravi da tej budali ta forum neki pomen…
2. Verjamem da osebe ki tukaj pišejo, da so bolj verodostojne kakor ene par butastih iz strani ” multiple”
3. Stanka je prosila za pomoč, tako da gnoj balkanski če ne misliš kaj pamtnga povedat odjebi, ok!?
Draga Stanka, tvojo težavo poznam in razumem, vendar pa imam eno preprosto (ali pa tudi ne) vprašanje.
Glede na to, da si delala tako v Mercatorju kot Sparu, me zanima zakaj pa ne več? A si šla sama, ali so te odpustili, ali kaj?
Da se razumemo, pridne in delovne delavce ne odpuščajo prav pogosto, mnogi se zaradi pritoževanja in sistema mala plača, malo dela, in drugih zadev sami odločajo za odhod, ali pa so odpuščeni, ker slabo delajo….
Pa brez zamere.