mobitel
tale. če ga naročiš iz UK, bo pa še 30 eur cenejši….
http://zopo.si/sl/telefoni/item/33-zopo-zp980-octa-core-mtk6592-nfc
Jaz imam sicer Cubot X6….takoj ko je prišel ven sem ga kupo. In po nekaj mesecih sem zelo zadovoljen, ga pa nisem priporočal avtorici, ker ga je treba čakati cca 3 tedne zaradi pošiljanja (pravi da se ji je zdajšnji telefon pokvaril in bi rekel da rabi čimprej novega). Ja, kitajčki so se naučili proizvajati dobre telefone.
http://www.banggood.com/CUBOT-X6-5-inch-MTK6592-Octa-core-1_7GHz-Smartphone-p-917451.html
Jaz imam sicer Cubot X6….takoj ko je prišel ven sem ga kupo. In po nekaj mesecih sem zelo zadovoljen, ga pa nisem priporočal avtorici, ker ga je treba čakati cca 3 tedne zaradi pošiljanja (pravi da se ji je zdajšnji telefon pokvaril in bi rekel da rabi čimprej novega). Ja, kitajčki so se naučili proizvajati dobre telefone.
Kaj pa garancija, servis?
Hvala za predlog. Bi lahko pocakala saj imam zdaj starega nadomestnega….koliko spomina pa ima? In kamera koliko megap.?
Cubot ima 16 gb spomina in režo za dodatno SD kartico, 1gb rama, kamera zadaj ima 13 megapikslov, sprednja pa 5. Baterija ima 2200 mah. Opozoriti te pa moram da tista cena (137 eur) ne vsebuje DDV….to ti potem v slo še dodatno zaračunajo (ddv po stopnji 22{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}) in telefon tako pride blizu 175 eur (če imaš blazno srečo gre skozi brez ddv-ja).
Mogoče ne bi bilo narobe razmisliti tudi o Zopu, ki ima identičen procesor in chipset…..bistvena razlika je 1gb več rama, full HD ekranček in malo bolj dodelana zunanjost (aluminjast rob in podobno) – vendar pa ima malenkost manj zmogljivo baterijo (2000 mah). Velja pa Zopo že za precej dobrega proizvajalca, čeprav obstaja šele 3 leta.
Tu je še neka recenzija (link spodaj), ki jo je napisal neki hrvat. Lahko pogledaš opis, testne fotke, video. On ti lahko priskrbi tudi neko promocijsko kodo, kjer dobiš še 10$ nižjo ceno – samo v komentar mu napišeš da hočeš kodo za popust. Je pa tako da tale Banggood trgovina ima skladišče tudi v UK in včasih imajo te telefone na zalogi po isti ceni. in ker so poslani iz EU, ne plačaš dodatno ddv-ja. Je pa res, da zelo hitro poidejo in je kar težko potrofit zalogo v UK.