Mobitel Lenovo A536 dual SIM – ima kdo mogoče?
Pozdravljeni
Kupila sem mobilnik tipa LENOVO A536 DUAL SIM, BLACK, ANDROID. Ravno včeraj sem ga prejela na dom po pošti. Imam pa problem, in sicer, da se kar sam večkrat dnevno ugasne ali zamrzne in ni mogoče vpisati PIN kode, ki sem jo izbrala za zaklepanje. Nazadnje mi je izpisal tudi sporočilo “Žal se je postopek com.android.sistemi ustavil”
Je imel kdo podobne težave ali naj kar uveljavljam stvarno napako in zahtevam novega oz. vračilo denarja?
Hvala že v naprej vsem za odgovore.
Stvarna napaka. Ali pa vračilo (glede na to, da je bil spletni nakup) in naroči nekaj novega. Android pač.
Uveljavi stvarno napako. obvesti prodjalca pisno s povrtnico. nato vrni telefon v dveh tednh.
V osmih dneh lahko zadevo vrneš brez obrazložitve
Lahko imaš odklenjen mobitel in v njem nič zaupnih podatkov ali pa plačaš 300 za samsunga.
Kaj pomeni, da je telefon odklenjen?
Jaz imam lenovo A1000 in imam notri dve kartici in brez zaklepanja sim kartic, ker zaklepanje sim kartic potem vse zamrzne in ne dela več normalno. Super telefon drugače, samo zaklepanje vse uniči. Najhujši so pa Simobilovi telefoni v katerih ne moreš niti SIM kartice zamenjati. Tako, da tisti lenovo je čisto v redu, samo če imaš zaklepanje SIM ali pa če ima tovarniško napako pa ni v redu.
Forum je zaprt za komentiranje.