Mobiteli?????
meni je velik bolj pomembno na kakšen način bi mi dal, s kakšnimi besedami in leskom v očeh sama torbica je zgolj predmet, ki mora služit namenu, pa ne glede koliko denarja si dal za to.
material in obstojnost? dej nehi no, to je namnaj pomembno. Saj ne bom imela ene torbice 50 let
pa spet … če ti je material in obstojnost pomembna in če si jo lahko privoščiš, lahko zarad mene zanjo daš tudi 2k€, ampak pazi, kako mi jo boš dal
[/quote]
Ah ne prodajaj buč! Nisem še srečal ženske, da bi vihala nos nad spodobno torbico (pa ne mislim na podpisane L&V, DKNY in podobne).
Razlike v kakovosti med jabolčnim in ostalimi flagshipi praktično ni ali pa so ostali celo boljši. Razlike med torbicami za 15 EUR in tistimi za 200 EUR pa so precej večje.
[/quote]
si pač dec, ki srečuje samo določene tipe žensk, buče gor ali dol, mene torbica za velik denar niti pod razno ne gane, me pa kaj drugega.
Preveč relativizirano.
Obstaja zdrava meja za vse zgoraj našteto, ki pa je žal velikokrat omejena z zmožnostimi.
[/quote]
Kar je zdravo zate lahko meni škoduje:):):)
Bv ukvarjanje zakaj ima en neki A drug pa neki Ž….vsak po svoje. Kar mu paše.
[/quote]
Kako me hoče utišati, ker ji nekaj ne paše. Čvekati je dovoljeno, menda.
[hashtag=cenzura]#cenzura[/hashtag] [hashtag=jazmamprav]#jazmamprav[/hashtag] [hashtag=permisivnisončki]#permisivnisončki[/hashtag]
Kar je zdravo zate lahko meni škoduje:):):)
Bv ukvarjanje zakaj ima en neki A drug pa neki Ž….vsak po svoje. Kar mu paše.
[/quote]
[hashtag=cenzura][hashtag=cenzura]#cenzura[/hashtag][/hashtag] [hashtag=jazmamprav][hashtag=jazmamprav]#jazmamprav[/hashtag][/hashtag] [hashtag=permisivnisončki][hashtag=permisivnisončki]#permisivnisončki[/hashtag][/hashtag]
[/quote]
Kdo te hoče utišat? Jaz? Niti pod razno!
Ne obstaja pa samo pogled iz tvoje strani ampak jih je več.
Če tebi ustreza xy telefon…kdo sem jaz, da te prepričujem da ni dober??? Enako pričakujem iz tvoje smeri;)
[hashtag=cenzura][hashtag=cenzura][hashtag=cenzura]#cenzura[/hashtag][/hashtag][/hashtag] [hashtag=jazmamprav][hashtag=jazmamprav][hashtag=jazmamprav]#jazmamprav[/hashtag][/hashtag][/hashtag] [hashtag=permisivnisončki][hashtag=permisivnisončki][hashtag=permisivnisončki]#permisivnisončki[/hashtag][/hashtag][/hashtag]
[/quote]
Kdo te hoče utišat? Jaz? Niti pod razno!
Ne obstaja pa samo pogled iz tvoje strani ampak jih je več.
Če tebi ustreza xy telefon…kdo sem jaz, da te prepričujem da ni dober??? Enako pričakujem iz tvoje smeri;)
[/quote]
To, da tebi ali meni nekaj ustreza, ne nosi nobene informacije in je posledično brez veze.
Brez veze je pisati, da je vse relativno.
Brez veze je pisati, da vsakemu svoje.
To se ponavadi začne pisati, ko zmanjka argumentov.
ok, če vzamemo telefon kot delovno orodje, kaj tisti za jurja ponujajo več če so strojno bolj podhranjeni od pol cenejših? pa pustimo zdaj fancy iris scannerje, face id ipd. okraski, ki nimajo nobene veze z delovnim orodjem?
Vsakršno preseravanje z znamkami in cenami telefonov, torbic, oblek, avtov, je znak šibke samozavesti posameznika, ki te predmete potrebuje za samodokazovanje v družbi. Zato tudi toliko ponaredkov. Samozavesten človek fura svoj stil in za pumpanje svojega ega ne rabi predmetov, ki so med ovcami označeni za in in top…..ovce pač in blejanje v čredi, kapitalisti pa kupujejo večje jahte na račun idiotov.
Android je boljši, ker je dostopnejši, trenutno zelo uspeva kitajski Huawei,
eden redkih, ki nikoli ne izgubi signala zaradi trojne antene. Ima tudi fotoaparat z dodano Leico.
Odočam se za tega, P9, ampak všeč mi je tudi Honor 8.
Ta Huawei Honor stane 400 eur, zdaj v akciji za 360, P9 pa stane 450eur zdaj, ker je lanski.
Medtem ko bi za Iphona z enakimi karakteristikami plačal 900 eur.
Enim odgovarja Huawei, drugim Samsung, tretjim pa Apple. Saj je prav, da je tako.
Da je potem prav pestro.
Sama imam iphone, s katerim sem zelo zadovoljna. Nekateripac dajejo denar za avtomobile, drugi za oblacila in cevlje, tretji pa mobitele. Ljudje smo si razlicni.
Ce tako pogledam, da nekare zenske dajejo kar precej denarja za oblacila in cevlje za sluzbo, meni pa sploh ni treba, ker sem v sluzbi vsakodnevno vedno enako oblecena. Tako da tudi na tak nacin prisparam.
Kakšno delovno orodje je telefon za skoraj tisočaka?
Meni še moj laptop ni dovolj zmogljiv, razmišljam o novem in tako velikorat prižgem še pravi PC z 24 inch ekranom. Enega imam vezanega na TV. Kako bi vse to s telefonom ? Se sploh da?
[/quote]
Seveda se da, če ima HDMI izhod ali pa z VideoCast (ali nekaj podobnega?) opcijo za TV, tipkovnico in miš pa lahko preko bluetootha.
Kakšno delovno orodje je telefon za skoraj tisočaka?
Meni še moj laptop ni dovolj zmogljiv, razmišljam o novem in tako velikorat prižgem še pravi PC z 24 inch ekranom. Enega imam vezanega na TV. Kako bi vse to s telefonom ? Se sploh da?
[/quote]
Seveda se da, če ima HDMI izhod ali pa z VideoCast (ali nekaj podobnega?) opcijo za TV, tipkovnico in miš pa lahko preko bluetootha.
[/quote]
Da se tudi z vedrom prestaviti morje, samo ni smiselno. Tko da telfoni ostanejo pri resnih ljudeh le kot izhod v sili za kak mail ali kako drugo preprosto opravilo. Mašina za jurja pa pri tem ni v bistveni prenosti s kitajcem za 100€. Ce misliš, da si frajer ker z mobilcem urejaš video vsebine, pišeš diplomsko, rišeš s cadom, programiraš itd…si kvečjemu bedak, povrh vsega pa še počasen….telefon za jurja je preseravanje. Rzumem, da ga kupi kdo z milijoni pod palcem, ne razumem pa brezposelne raje, tgovk in admiistratork z minialcem s temi telefoni. In to smo z to, da je videti v kafiču kaj kdo zmore….doma pa krompir….
[/quote]
Da se tudi z vedrom prestaviti morje, samo ni smiselno. Tko da telfoni ostanejo pri resnih ljudeh le kot izhod v sili za kak mail ali kako drugo preprosto opravilo. Mašina za jurja pa pri tem ni v bistveni prenosti s kitajcem za 100€. Ce misliš, da si frajer ker z mobilcem urejaš video vsebine, pišeš diplomsko, rišeš s cadom, programiraš itd…si kvečjemu bedak, povrh vsega pa še počasen….telefon za jurja je preseravanje. Rzumem, da ga kupi kdo z milijoni pod palcem, ne razumem pa brezposelne raje, tgovk in admiistratork z minialcem s temi telefoni. In to smo z to, da je videti v kafiču kaj kdo zmore….doma pa krompir….
[/quote]
Zaenkrat imaš še prav, v roku do 10 let pa bo tudi za zahtevno uporabo možno že vse “tablično”.
[/quote]
Zaenkrat imaš še prav, v roku do 10 let pa bo tudi za zahtevno uporabo možno že vse “tablično”.
[/quote]
Žal se telefoni za jurja danes kupujejo….večinoma za na mizo v kafiču, pa za selfi na snapchat in fejs. Kar piglej idiotizem slovencev….80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ucencev v zadnji triadi ima telefone za več kot 250€, ne malo imajo samsungove in applove flagshipe…ta stari na socialni…to je slovenska realnost in neumnost