Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moč menjalnic kriptovalut

Moč menjalnic kriptovalut

Pozabljaš pa povedat, da se uporabnikom to ni poznalo.
[/quote]

Jaz pa vem, da se jim je poznalo.

Jp, obvezno vsi ki vlagate v fiktivne podatke, vlagajte še v XANAX, ker ta se vam bo na koncu še najbolj obrestoval. 🙂

zgrešil si temo … babe se zmerja drugje ☺

Jaz sem si vložek že povrnila, tako da svetujem xanax tebi. Mislim, da si ga bolj potreben.

Tebi tudi XANAX ne more pomagat haha si se spet izgubil v napačni temi. Saj veš smer ločenke, samohranilke ipd. so tvoje specialne tematike. Drži se teh tem, pozabi na kriptovalute. Smo ti že večkrat napisali pa ne gre v tvojo pretrdo in prazno glavo.

Torej menjalnici prodam 1000btcjev, ki sem jih 2009 kupil za 1000$ in dobim na osebni račun, ki ga imam pri NLB 4 milijone € nakazanih takoj!
[/quote]

A ti misliš, da se taka izplačila dejansko ne dogajajo? Saj s kriptovalutami trgujejo tud banke! Veš, kakšni zneski so v igri? Štiri milijone je bakšiš.

Tebi pa predlagam vlaganje v DSLRje, s katerimi delaš fotke na nivoju pametnih telefonov izpred 5ih let. Spomite se slike tiste opice, kot primer dobre slike hahahhahah. Tvoja kredibilnost je pod nulo.

ali se že dogaja praznjenje menjalnic ali se še čaka, da bo 1BTC 10k$?

sej imaš na svoji menjalnici možnost vpogleda koliko je nakupov in koliko prodaj, tam preveri

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

V decembru bo vsak, ki ima kaj soli v glavi, kriptovalute zadržal.

o čem ti to ☺
da bi katera menjalnica objavila koliko ima vplačil / izplačil v realnih!! $, € pa še nisem slišal.
Še jaz bi na njihovem mestu molčal kot grob

o čem ti to ☺
da bi katera menjalnica objavila koliko ima vplačil / izplačil v realnih!! $, € pa še nisem slišal.
Še jaz bi na njihovem mestu molčal kot grob
[/quote]

ne gre za $, gre za {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ali pa število coinov, odpri menjalnico, klikaj in boš videl
kjer gledam jaz, je trenutno celotnega trgovanja z recimo BTC:95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ga kupuje, kljub najvišji ceni sploh

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

ne gre za $, gre za {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ali pa število coinov, odpri menjalnico, klikaj in boš videl
kjer gledam jaz, je trenutno celotnega trgovanja z recimo BTC:95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ga kupuje, kljub najvišji ceni sploh
[/quote]

tipkava o povsem različnih stvareh ☺
Mene zanima dobiti € na moj TRR v banki … ne trgovanje s kriptami v internetnem kripto svetu

Mene zanima dobiti € na moj TRR v banki … ne trgovanje s kriptami v internetnem kripto svetu
[/quote]

imaš al nimaš kript?

imaš al nimaš kript?
[/quote]
imam kripte. Kupil sem jih za realne € v menjalnici.
Sedaj je v kripto svetu BTC na poti k 10k$. Domnevam, da bo veliko BTC šlo v $, € in preko menjalnic denar ven iz kripto sveta. To bo povzročilo velik padec vrednosti BTC v kripto svetu.
In bistveno (za mene) sesutje, zapiranje, propad menjalnic, ker ne bodo imele toliko realnih $, € kot bo zahtev za izplačila

Sedaj je v kripto svetu BTC na poti k 10k$. Domnevam, da bo veliko BTC šlo v $, € in preko menjalnic denar ven iz kripto sveta. To bo povzročilo velik padec vrednosti BTC v kripto svetu.
In bistveno (za mene) sesutje, zapiranje, propad menjalnic, ker ne bodo imele toliko realnih $, € kot bo zahtev za izplačila
[/quote]
ok, zgoraj sem ti napisala da večina kupuje, ne prodaja, torej se ni za bat, da borza pade

če pa te to vseeno skrbi, potem že danes zamenjaj, ne vem kje je težava?

[/quote]

Tvoje domnevanje je popolnoma napačno, ker je proces obraten – čedalje več denarja gre iz realnega sveta v svet kroptovalut. Šele začelo se je. Zdaj se je prebudil Wall Street in bo prišlo do buma. Potem verjetno do padca, rasti, padca … Tako kot v realnem svetu. Borza pač včasih pade. Nobena ni imuna. In takrat je hudo za tiste, ki so držali do konca in so od tega žiivljenjsko odvisni. Kriptivalute se razlikujejo v tem, da vsaj zasebniki naj ne bi bili – vlagaj toliko, kot lahko izgubiš, a ne?
Do kakršnegakoli propada smo pa po moji oceni še zelo daleč. Dokler bodo ljudje v kriptovalute verjeli, ne bodo propadle. Je bilo vmes že veliko padcev za 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, pa se nihče niustrašil – še več, takrat se kupuje. Nekje se bo ustavilo, ampak ne še kmalu. Korekcije pa seveda bodo. Balon je samo pri največji kriptovaluti, ostale se niso začele še niti napihovati.

[/quote]

Si izvedel zdaj, zaenkrat vsi kupujejo, ko bodo hoteli prodat za realen denar, si ne bodo imeli niti s čim riti obrisat, saj z njihovim denarjem so že klupljene jahte in naložen realen denar na varnem. 🙂 Saj konec bo prej kot v letru, ko bo nekaj sprožilo paniko, da bodo vsi hoteli realen denar, ki ga ne bo in to se bo najprej zgodilo ravno pri bitcoinu, ki ima mnogo manj finačne podlage kot si jo navedel na začetku. Ne moreš ti ljudem brez nadzora zaupat denarja, že tako ko je nadzor se iščejo luknje in so same kraje in goljufije.

ok, zgoraj sem ti napisala da večina kupuje, ne prodaja, torej se ni za bat, da borza pade

če pa te to vseeno skrbi, potem že danes zamenjaj, ne vem kje je težava?
[/quote]
Seveda bo padla prej kot v letu dni, ker bodo ljudje hoteli tudi realen denar, ne vlagajo vsi samo, da bi občudovali višanje namišljenih številk. Kaj ti pomaga vrednost bitcoina, miliš da bodo ljudje v nedogled samo vplačevali in nič hoteli nazj realnega? A denarja na katerem sloni zagotovo ni niti procent več, glede na to, koliko so napihnili vrednost in koliko so ga ljudje brez imen porabili.

Si izvedel zdaj, zaenkrat vsi kupujejo, ko bodo hoteli prodat za realen denar, si ne bodo imeli niti s čim riti obrisat, saj z njihovim denarjem so že klupljene jahte in naložen realen denar na varnem. 🙂 Saj konec bo prej kot v letru, ko bo nekaj sprožilo paniko, da bodo vsi hoteli realen denar, ki ga ne bo in to se bo najprej zgodilo ravno pri bitcoinu, ki ima mnogo manj finačne podlage kot si jo navedel na začetku. Ne moreš ti ljudem brez nadzora zaupat denarja, že tako ko je nadzor se iščejo luknje in so same kraje in goljufije.
[/quote]
Vse to je tudi moja domneva.
Zato bom pred 10k$/BTC začasno izstopil.
Ko bom ocenil da je rast stabilna se vrnem z delom dosedanjega dobička.

Vse to je tudi moja domneva.
Zato bom pred 10k$/BTC začasno izstopil.
Ko bom ocenil da je rast stabilna se vrnem z delom dosedanjega dobička.
[/quote]
Bolje da gledaš na datum kot na vrednost in na komentarje ljudi po svetu, če kaj slutijo. Ker ko bo, bo čez noč konec tudi manjših izplačil realnega denarja.

Bolje da gledaš na datum kot na vrednost in na komentarje ljudi po svetu, če kaj slutijo. Ker ko bo, bo čez noč konec tudi manjših izplačil realnega denarja.
[/quote]
V najslabšem bom izgubil del dobička😊
Sm oprezna rit in zdravo pohlepen.
Je kar cifra ki je nisem obral zaradi previdnosti

V najslabšem bom izgubil del dobička😊
Sm oprezna rit in zdravo pohlepen.
Je kar cifra ki je nisem obral zaradi previdnosti
[/quote]
Jp, pol je že velika verjetnost, da boš med tistimi, ki so samo happy in se jim bo zgodila velika krivica, in boste od vlade zahtevali, da ljudje krijemo vašo neumnost, kot je bilo pri švicarskih frankih. Ampak so bili zavedeni veš? Malo pred tem so se pa iz nas norce delali, kako smo neumni in oni pametni.

Jp, pol je že velika verjetnost, da boš med tistimi, ki so samo happy in se jim bo zgodila velika krivica, in boste od vlade zahtevali, da ljudje krijemo vašo neumnost, kot je bilo pri švicarskih frankih. Ampak so bili zavedeni veš? Malo pred tem so se pa iz nas norce delali, kako smo neumni in oni pametni.
[/quote]

Ja, švicarski franki, tulipani, vse to smo že milijonkrat slišali. Ti in Miles se malo ponavljata.

Seveda bo padla prej kot v letu dni, ker bodo ljudje hoteli tudi realen denar, ne vlagajo vsi samo, da bi občudovali višanje namišljenih številk. Kaj ti pomaga vrednost bitcoina, miliš da bodo ljudje v nedogled samo vplačevali in nič hoteli nazj realnega? A denarja na katerem sloni zagotovo ni niti procent več, glede na to, koliko so napihnili vrednost in koliko so ga ljudje brez imen porabili.
[/quote]

vsak odrasel človek je odgovoren zase in za svoja dejanja.
če ni sposoben razumet v kaj se podaja, naj ostane v svoji coni udobja in v svetu, ki ga razume.
če kdo kaj vpraša, se mu poskuša odgovorit, na koncu se bo pa spet odločil sam, tako zelo simpl je to.
ne vem pa zakaj tebe ti kripto kovanci tako zelo bolijo, kot da se kdo s tvojim premoženjem igra 🙂

New Report

Close