Moč menjalnic kriptovalut
Seveda se ponavljata, ker nimata kaj drugega za povedat. Čez mejo bi rekli “trla baba lan da joj prođe dan” hehe
[/quote]
Predvsem se resnično ponavlja neumnost ljudi, osel pravijo gre le enkrat na led, vi pa vedno znova. sicer je dobro ali pa slabo, da ste vi “veklliki vlagatelji na monu” samo na jeziku, ker ste same zgube, večno čepeče na forumu, ki nič nimate, še za burek ne in nikoli ne boste imeli, drugega ob komentarjih , ki jih kažete ne more bit, ni pa prav če vam kdo pošten in deloven dejansko nasede in bo oškodovan.
Predvsem se resnično ponavlja neumnost ljudi, osel pravijo gre le enkrat na led, vi pa vedno znova. sicer je dobro ali pa slabo, da ste vi “veklliki vlagatelji na monu” samo na jeziku, ker ste same zgube, večno čepeče na forumu, ki nič nimate, še za burek ne in nikoli ne boste imeli, drugega ob komentarjih , ki jih kažete ne more bit, ni pa prav če vam kdo pošten in deloven dejansko nasede in bo oškodovan.
[/quote]
Ti to sebe opisuješ? Jaz imam denarja prek zadost, zato lahko vlagam tudi v kriptovalute. Če jutri vse izgine, kakor prišlo, tako odšlo. Tak je edini pravi odnos do kriptovalut. Za požrešneže, pohlepneže, neuke ljudi, ki se o tem ne znajo sami pozanimat in trznejo na podlagi zapisa na forumu, to itak ni. In mislim, da je to bilo že dovolj pogosto zapisano. Kdor je dojel, je, kdor ni, si je sam kriv.
Ne vem kateri osel je šel po tvoje že večkrat na led, jaz nisem v življenju izgubila še niti evra. pa sem že dolgo na svetu. Preveč cenim svoj denar, da bi ga metala skozi okno.
[/quote]
A to ti sebi komentiraš
[/quote]
Mislim, da ima večina občutek, da si ti tisti večno čepeči na forumu hehe Ti si med zadnjimi, ki bi lahko presojal kdo je izguba hehe
Al ne morete skrit, da ste zgolj brezvezna prazna pisajoča klopotala, ki vam je starševski čvek kompletno življenje. Noben resničen se ne bo šel navijaštva in hvaljenja z vlaganjem denarja na starševskem čveku, to ne obstaja.
[/quote]
Al ne moreš skrit, da si zgolj brezvezno prazno pisajoče klopotalo, ki mu je starševski čvek kompletno življenje. Noben resničen se ne bo šel pljuvanja po vlaganju denarja na starševskem čveku, to ne obstaja.
Al ne moreš skrit, da si zgolj brezvezno prazno pisajoče klopotalo, ki mu je starševski čvek kompletno življenje. Noben resničen se ne bo šel pljuvanja po vlaganju denarja na starševskem čveku, to ne obstaja.
[/quote]Strapšanski intelekt moraš bit, da premoreš tako izvirnost s copy paste, paše pa tako kot kravi sedlo v povezavi s tem kar si napisalo. :-))
Dobro, saj bo, verjamem, da ste tu s sami najpomembnejši poslovneži, ki z veseljem predstavite svoje bogastvo in svoja vlaganja, ter izjemne dobičke v pisanjih in prisotnosti na forumu 24 ur dnevno. :-))) Sam zaradi tega ne bom imel nič več in nič manj, bogat nisem, prej reven, delam bolj malo, včasih sem veliko in pretiraval dneve in noči, ampak sem zadovoljen s tem, ker je bistvo življenja nekaj drugega kot zgolj denar in materializem. Na forum prihajam zaradi zabave, če bi mi zdravje služilo kot pred leti, me tu zagotovo ne bi videli, kot me tudi niste. Nisem pa velik finančni vlagatelj in velik poslovnež tako kot vi, nikoli bil, bil pa sem privatnik in delodajalec , oziroma sem delno še vedno.
Ne vem pa zakaj ste tako skromni in mešetarite s tisočerimi najbolj bedastimi vzdevki, ki to sploh niso. Nadenite si ponosno konkrten vzdevek ali celo pravo ime, da vsi vemo in si rečemo, “to je ta človek, na katerem stoji pol Slovenije in četrt Evrope”, ne pa da sploh ne vemo, da pod petimi vzdevki piše ista oseba in to naenkrat in je videt precej izgubljeno, zblojeno in bolno. :-)))
Strapšanski intelekt moraš bit, da premoreš tako izvirnost s copy paste, paše pa tako kot kravi sedlo v povezavi s tem kar si napisalo. :-))
Dobro, saj bo, verjamem, da ste tu s sami najpomembnejši poslovneži, ki z veseljem predstavite svoje bogastvo in svoja vlaganja, ter izjemne dobičke v pisanjih in prisotnosti na forumu 24 ur dnevno. :-))) Sam zaradi tega ne bom imel nič več in nič manj, bogat nisem, prej reven, delam bolj malo, včasih sem veliko in pretiraval dneve in noči, ampak sem zadovoljen s tem, ker je bistvo življenja nekaj drugega kot zgolj denar in materializem. Na forum prihajam zaradi zabave, če bi mi zdravje služilo kot pred leti, me tu zagotovo ne bi videli, kot me tudi niste. Nisem pa velik finančni vlagatelj in velik poslovnež tako kot vi, nikoli bil, bil pa sem privatnik in delodajalec , oziroma sem delno še vedno.
[/quote]
Da si reven, je meni jasno na kilometer. Samo revež tako revno razmišlja.
Da smo tukaj 24 ur dnevno, lahko veš samo, če si ti tudi, torej spet drugim očitaš nekaj, kar delaš sam. Ampak jaz se lahko vsaj tolažim, da je računalnik moje delovno orodje, MON pa pavza med delom. Pa ti?
Nekateri za razliko od tebe MONa ne jemljemo tako resno, da bi se nas sploh dotaknilo, s kolikimi ljudmi se pogovarjamo. Čvek, zabava. Ti si tisti, ki si zasvojen in ti MON nadomešča stik z ljudmi in ventil, ko te kdo razkuri. Potem imaš malo besedne driske in ti najbrž odleže.
[/quote]
Saj bo bolš, tudi če si tolažbo iz riti potegnilo. Kar se pa revnosti razmišljanja tiče se pa kar zmenite tu, ker temu kar vi počnete, se ne more rečt razmišljanje, ampak bebavost.
Če nisi opazi tudi sam nimaš nek močan nick pa še menjaš ga.
Za mene je nick del teme. Da poudarim kaj tipkam. Me ne zanima ali kdo povezuje nicke v osebo.
[/quote]
Jaz nič ne menjam, v vaših blodnjah zna bit tako in se vam povsod prikazujem in ne vem v čem je problem? In niste niki del teme kot praviš, to je vaše virtualno ime, hvalite se kot osebni poslovneži in vlagatelji, na osebni ravni. Pohvalim vas in hkrati povem, da je škoda takega potenciala, kot ste tako veliki vlagatelji in poslovneži, da se skrivate pod multiniki. Ko se vidi že takoj “sila strokovne razlage v norenjih proti meni na osebni ravni”, ki ne povem nič takega, ampak le v grobem realo kakršna je…..kristus usmili se popolnim bedakom.
Jaz nič ne menjam, v vaših blodnjah zna bit tako in se vam povsod prikazujem in ne vem v čem je problem? In niste niki del teme kot praviš, to je vaše virtualno ime, hvalite se kot osebni poslovneži in vlagatelji, na osebni ravni. Pohvalim vas in hkrati povem, da je škoda takega potenciala, kot ste tako veliki vlagatelji in poslovneži, da se skrivate pod multiniki. Ko se vidi že takoj “sila strokovne razlage v norenjih proti meni na osebni ravni”, ki ne povem nič takega, ampak le v grobem realo kakršna je…..kristus usmili se popolnim bedakom.
[/quote]
Hvaljenje je v tvoji glavi, tvoja percepcija, mi se samo pogovarjamo. Se je pa za vprašat, zakaj te zadene kot boksa v j…. vsaka omemba kakšnega zaslužka. Aja, ker si revež in vedno boš.
Hvaljenje je v tvoji glavi, tvoja percepcija, mi se samo pogovarjamo. Se je pa za vprašat, zakaj te zadene kot boksa v j…. vsaka omemba kakšnega zaslužka. Aja, ker si revež in vedno boš.
[/quote]
Kja je mutilniček, se še nisi potolažilao? Mamice ni da bi tolažila?
Saj bo bolš no, vsak otrok se potolaži, pa se boš še ti.
[/quote]
Sranje no, še nick ti je treba popravljati tako hitiš bloditi
Naj vam n amignem, da boste pravočasno pograbili poslovno priložnost. Najkasneje v začetku novega leta se odpirajo prve kripto trgovine, kupili boste lahko vse od virtualne hrane, do virtualnih jaht. Ideja bo zagotovo uspešnica. plačevali boste lahko direkt s pridelanimi denarnimi biti, za katere seveda odštejete realen denar Do sedaj se je to dalo le v omejen obsegu. recimo mi je nečak pripovedal, da je njegov cimer na faksu kupil puško za čisto pravih in realnih100 eur, ampak to ne kakršnokoli puško,virtualno puško , ki jo je lahko upoarbljal v igrici :-)), zdaj boste imeli pa vse na razoplago, lahko boste dnevo uživali v polnem virtualnem razkošju. Tako da če bo sreča, boste imeli že za novo leto na mizi virtualnega prvoklasnega lososa, ne tega vprašljive kakovosti iz špara.