Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Mod Art

Mod Art

Zanima me, ce je Mod Art res tako dober, ker vse omenjate predvsem njih in samo njih. Ste bile tudi v drugih salonih? Bi katerega priporocile? Jaz bi rada obleko po meri, ki je pa ne bi odkupila.

Hvala!

Veš kaj ti povem, dragi so ko žefran!! Jaz sem bla tudi v drugih salonih, pa so glih tako o.k., pa še dosti cenejši!!

jaz pa v drugih sploh nisem bila…prvo sem šla v mod art čist po naključju, 2. obleka mi je bila všeč in sem se odločila…meni je bilo zelo pomembno da ima na v izrez in ta jo je imela, pa še vratnik ima, kar mi je blazno všeč…so jo pa naročili posebaj zame, ker sem izven mer…drugače pa v vseh salonih obleko priredijo po nevesti, tako da ima vsaka obleko po meri…

lp, lara

Zdravo!

Naj tudi jaz povem svojo zgodbo. Obleke imajo prečudovite, nijhove storitve, pa niso najbolj kvalitetne. Tudi sama sem imela obleko iz Mod Art-a, ki je bil prekrasna (1. ki sem jo oblekla). Toda pri krojenju, so mi jo skrajšali za 2 cm preveč, rekoč, pa da bom lažje hodila, pa plesala,..itd,..v bistvu pa je šlo vse skupaj zato, da se obleka nebi preveč poškodovala. Ob pomerjanju, ko sem bila še vsa navdušena, me ni to toliko zmotilo, ko pa sem se gladala na slikah, pa moram reči, da sta se ta dva centimetra zelo poznala, saj je bila moja obleka ozka in dolga do tal (no vsak morala bi biti), meni pa so se izpod obleke videli prsti na nogah. Edina sreča je bila, da sem imela zelo dobre sandale zraven (bilo je poletje), da je vse skupaj dobro zgledalo.Tudi vlečka pa je bila zelo površno skrajšana, saj se je med hojo in plesom videla zavihana podloga, kar pa v salonu niti nisem mogla opaziti.

Najina poroka je bila božanska in me take stvari tisti dan niso mogle zmotiti, pa tudi drugi niso nič opazili – no vsaj rekli niso. Če pa bi prej opazila vse to, bi sigurno ustrezno ukrepala.Tako, da bodi previdna, da ti jo priredijo točno tako kot boš hotela. Želim ti lepo poroko.

Lp,
T.

Anja!

A mi lahko priporočiš še kakšen salon, v katerm si bila, in so ti bil obleke všeč. Jaz sem do sedaj gledala samo po revijah in internetu in so mi všeč samo 3 iz Mod Arta (no ena najbolj). Bom šla naslednji teden na oglede in videla, če mi bo sploh kaj prav.
Kako pa je s tem “po meri”? A ti jo res lahko npr. naredijo čisto zase: jaz sem namreč suhica in dvomim, da bi mi bila prav obleka narejena za bolj okrogle in velike.

Lp, Ajs

Zdravo!

Ja, to je res, da ti jo naredijo po meri ampak veš, ko je obleka tolikokrat skrajšana, zoožana in pdb. ni več tako lepa… Tudi sama še iščem po salonih obleko zase (po tistih salonih iz revije “Moja poroka”), pa se mi zdijo vse obleke na slikah lepše. Ne vem, obleke se mi zdijo take ponošene, pa barve niso nič kaj bele.

Pa menda ni nobene garancije, da tisto obleko res dobiš: recimo, da ima 14 dni pred tabo neka druga punca poroko in obleko prinese nazaj totalno uničeno, kaj pa potem?!? Slišala sem, da ti oni ne garantirajo za prav tisto obleko, ki si jo rezerviraš, prav zaradi takšnih stvari. Dajo pa ti potem eno podobno! Moja kolegica je ostala 14 dni pred poroko brez obleke!!! Mislim, halo?!?
Upajva, da se nama to ne bo zgodilo!

Lep pozdrav!

Naja, jaz sem si ji sposodila v Pronuptii. Najboljša varianta je po mojem na prvo izposojo in tako se zazihraš, da je ne bo nobena imela pred tabo in ne bo kakih nevšečnosti pred poroko. Res mal več plačaš, si pa zato mirnih živcev in to je v tistem času veliko.
Pa več jih probaj, saj jih imajo tudi za suhice. Večji problem je dobit obleko za debeluško ali pa tako kot sem jaz imela primer, spodaj 38-krilo, zgoraj pa 42.

Jaz sem obletela vse salone in bila najbolj zadovoljna s ponudbo, postrežbo in cenami v salonu gracia na petkovškovem nabrežju. V mod artu sem kupila samo kronico. Motil me je že zatolhel zrak v salonu, fuj.

Živjo,

jest bi si tud v Graziji sposodila tisto, ki je zgoraj rdeča in spodaj bela (upam, da veš katera), sam nisem je še videla v živo. Zato me zanima, če si lahko zmislim tud, da mi jo naredijo za prvo sposojo, čeprav bi jo eventuelno lahko že imeli v kakšni drugi številki?

LP, Monika

jaz sem si obleko sposodila v grazii. glede na to, da sem močnejše postave, sem se zelo bala, kako bo. pa je bilo super, obletala sem vse salone in mod art mi ni bil preveč všeč. že zato ker se grejo, da so nekaj več – vsaj tak občutek sem dobila. pri grazii pa si dobrodošel, prijazno sprejet in trema takoj mine. res sem bila zadovoljna. imela pa sem tudi srečo, saj sem dobila novo obleko in je bila prirejena zame. brez pripomb. pa še dragi niso tako zelo. srečno.
lp urša

Naj vam zaupam mojo izkušnjo z mod artom. kar bruham od jeze.

Ko sem prvič tam izbirala obleko in mi je bila ena všeč sem vprašala za ceno, pa je gospa rekla, da se bomo že zmenili. Ko sem se oblekla in prišla do pulta je imela že vse napisano, cena za izposojo pa je bila 630 eur . sem rekla, da tako drage obleke ne bom vzela in šla.
Odločila sem se, da jo dam šivat (za ta denar ti namreč zašijejo zelo lepo obleko, ki je ni treba vrnit v ponedeljek do enajstih – tako je namreč pri njih), pa me je teta prepričala, da lahko ne bo ok in naj grem vseeno še enkrat v mod art. tam sva potem skupaj izbrali eno solidno obleko, ki je še vedno stala 390 eur. plačala sem 125 eur rezrvacije.
potem sem kupila nakit in ga šla pomerit k obleki, prej pa poklicala v salon, če je obleka tam in da pridem pogledat. ko sem prišla tja so imeli pripravljeno obleko, ki sploh ni bila moja. takoj sem dobila slab občutek. potem sem prišla še enkrat, s čevlji. kljub temu, da sem bila naročena sem čakala debelo uro, da sem lahko videla svojo obleko.
no, zdaj sem našla sanjsko obleko, pri urški drofenik.
klicala sem v salon in prosila, če lahko vsaj za del rezervacije izberem nekaj iz salona (npr. čevlje). bili so zelo neprijazni, zagotavljali, da tega ne morem in da so oni imeli stroške, ker je bila obleka v salonu . klju temu, da sem jih obvestila en mesec prej in da nisem prišla na probo, torej šivilja še ni nič delala na obleki, da sem lepo prosila, da nisem pričakovala vračila, niti tega, da bom dobila blago v celi vrednosti, se niso dali.

nikoli nimam težav v trgovinah, nikoli se ne prepiram. ampak tole me je zelo razjezilo. in to salon, ki se ima za nekaj boljšega.
če boste obleko rezervirale pri njih storite to tik pred poroko in bodite zelo prepričane. potem pa pojdite preverit, če so zabeležili pravo obleko.
mene tam ne bodo več videli, pa če se poročim še destkrat

bah, od same jeze sem isti post nalepila na dve temi :))

Zgolj v opozorilo. Izjemno nekorekten odnos, ko ti zaračunajo najemnino v višini pribl. 2/3 vrednosti obleke, potem pa ti zaračunajo še 200 evrov za 2,5 cm strgane obleke tik nad spodnjo obrobo.

Tudi jaz vem za primer ko je morala prijateljica odkupiti obleko zaradi tega ker so samo na roke naredili par šivčkov da so pri prsnem izrezu malo zaprli,ker je bil preveč odprt,kar bi morala narediti že njihova šivilja pa ni.Potem je bila cela drama da se to pozna ko se bo sparal in da je obleko treba odkupit.Jaz je nebi moja prijateljica se ni hotela kregat in je plačala.
Mene pa tudi maja čaka moj dan ,obleko sem rezerverala v salonu Klara,zatrdila mi je da karkoli se poškoduje, da je to njen riziko in da jo potem na svoje stroške popravi.Meni se zdi to čisto logično.Saj kaj dosti se ne more zgodit tak štor pa spet nisem:-)
Sem pa obletala veliko salonov,cene so zelo različne.Jaz sem si postavla mejo 300 eur,dobila sem še cenejšo in sem zelo zadovoljna.
Punce srečno,upam na boljše vreme kot so ga imele neveste v tem letu.

Mene je zmotilo to, da so za rezervacijo termina hoteli zaračunati 20 evrov … Iz principa nisem šla tja …

Moja izkušnja z njim za moje pojme zelo slaba!
Nisem ravno tip neveste konfekcijske številke 36 in to so mi jasno pokazali.
Kazali so mi res grozne, staromodne obleke, čes saj lepšega zate ni.
Najprej so me dali na odkupe, kjer so obleke naravnost katastrofalne..grde,umazane,predpotopne..ni da ni!
Seveda pomerjanje zaračunajo..10€..drugje je brezplačno!
Žalostno, da za tako neprofesionalnost zaračunajo! Ko pa sem odhajala pa so pokazali kolko tolko solidno obleko..no jo boš pa drugič probala!Ne hvala, tja nikoli več!
Popolnoma druga zgodba pa v Poročnemkotičku v Ljubljani. Zelo prijazni,profesionalni,obleko kakršno želiš dobiš v svoji velikosti, če se zanjo odločiš! če nisem omenila v Modart to baje ni mogoče!

Moda Art – OBUP …imajo se za najboljše so pa podn!!! kot že napisano ..edini zaračunajo probo oblek …???? dobr da pač neveste želijo najti pravo poročno obleko in potem to plačajo.

cene oblek imajo itak najdražje.

sama pa sem pri njih vzela poročne čevlje…uglavnm upam da jih ne vzame nobena več!!!! čevlji so bili 150€ imela sem jih samo na poročni dan in kakšni so bili naslednji dan? ….Vsi razcefrani. nisem mogla verjeti ko sem jih pogledala!! Od česa so tako mi še dons ni jasno ker vendar nisem v čevljih počela drugega kot hodila in plesala.
in pa kar je še huje…čevlje so mi v moda art pobarvali v modro, gospe tam niso niti omenile da bi pa čevlji lahko spustili barvo (verjetno zato ker jih potem nobena ne bi vzela, z mano na čelu) no in kaj je bilo …zjutraj je še padal dež, zato so bila tla malo mokra in kakšna sem bila jaz….modraaaaa, čevlji pa namesto temno modri svetlo modri. Čevlji so spustili barvo na cel notranji del obleke in pa moje noge so bile temno modre!!!! sem potem klicala v salon kot stranka ki se zanima za barvane čevlje in uprašala, če je možno da čevlji spustijo barvo na noge in je zatrdila da niti slučajo, ker so čevlji barvani samo zunaj in ne notri…no tako o zavajanju strank!!!!!
kar pa se oblek tiče….par kolegic je tam vzelo obleko in kot povsod plačale kavcijo za obleko, ki pa je potem moda art ni hotela vrniti, ker naj bi bila obleka preveč umazan…mislm haloooo vsaka dolga obleka je spodaj umazana in to vsi normalni saloni vejo!!! jst sm vzela obleko v Ena in edina in dam lahko same pohvale …prijaznost, ustrežljivost in normalne cene!!! + vrnila sem jim mojo spodaj res umazano obleko in ne samo umazano tudi modro od čevljev in ga ni nič komplicirala…kavcije ni vzela čeprav sem rekla da jo dam ker je vendar bila obleka modra. Uglavnm obleko so dali spucat …vse je šlo ven in so mi lepo sporočili da je obleka taka kot mora biti.

tema sicer že stara, ampak vseeno pomojem novejši podatek. Začeli so z zaračunavanjem predvsem zato, ker neveste pridejo, pomerijo, vse poslikajo potem pa online naročijo ali pa si dajo delati. Strokovna prodajalka pa se dve do tri ure trudi s teboj. Če obleko pri njih kupiš/si sposodiš te niti ne vprašajo za tistih 10eur.
V modartu je zelo prijazna prodajalka + šivilija, pokažajo ti vse živo in nisi nič časovno omejen. Iskreno ti pove, če ti kakšna obleka manj pristoji ali če v istem kroju obstaja cenejša obleka.
O stilih lahko debatiramo, ampak če si odrasla ženska za poročiti in prodajalki jasno daš vedeti, kaj ti ni všeč, ti takoh krojev tudi ne bo kazala. Jaz sem jo gladko zavračala, če mi je kaj bilo grdo/staromodno in ni bilo nobenega z preizskušanjem le tistih oblek, ki so mi dejansko bile všeč. Stranka se pač mora obnašati kot stranka, ne pa da ne da nič od sebe ker prodajalka te ne pozna in ne more vedeti, kaj ti je všeč kaj pa ne.
Jaz sem ravno včeraj bila in sem obleko že naročila. Res lepa izkušnja.

Tudi jaz sem bila včeraj v salonu Mod Art, poroko imam septembra. Imela sem rezervirano uro, zraven sem pripeljala še bodočega moža. ne da se nama je posvetila ena uslužbenka, ampak tri. pomerila sem pet oblek in vseh pet je bilo na mojo željo. Upoštevala je vse moje komentarje, ni mi niti poskušala vsiliti kakšnih njenih predlogov. V glavnem, odšla sva ven oblečena od glave do pet. obleka ki sem jo pomerila je bila čisto nova, še nič nošena. Mi je šefica tudi direktno povedala da če si jo izposodiš se lahko zgodi, da za tvoj datum obleka ne bo niti prosta ali v skrajnem primeru ne bodo mogli do mojega datuma obleko prikrojiti meni po meri…..meni se je ta iskrenost zdela zelo fer. na koncu smo obleko kupili, še vedno jo dam lahko skrajšati in imam elegantno poletno oblekico. da ne bom predolga…res so malo dražji, so pa iskreni in zelo prijazni. midva sva bila pri njih debele tri ure in odšla zelo zadovoljna.

Joj kakšna naivnost……seveda je njim v interesu da obleko kupiš. Sposojena obleka za tvoj termin ne bi bila prosta, ma te lepo prosim…….ene ste tako lahek plen, da vas stiskajo na vseh koncih.

New Report

Close